Főoldal » Lánya elvesztése árnyékolja be Várkonyi András 70. születésnapját “A túlélés a cél”
Bulvár

Lánya elvesztése árnyékolja be Várkonyi András 70. születésnapját “A túlélés a cél”

Várkonyi András idén tölti be a 70. életévét, de az ünneplésre rányomja bélyegét a lánya egy évvel ezelőtti halála. A Barátok közt Vili bácsijaként ismert színész elárulta mit fog kívánni a szülinapi gyertyák elfújása előtt.

Egy éve már, hogy Várkonyi András elveszítette lányát, Andreát, aki idén ünnepelte volna a 40. születésnapját. A tragikusan fiatalon elhunyt színésznő az egész családjának hiányzik, a szülei képtelenek elengedni őt, de igyekeznek mindenben a szépet és a jót meglátni.

“Most 12-én lett volna negyven szegénykém. Erre az alkalomra állítottuk fel a sírkövét. A feleségemmel egyszerűen képtelenek vagyunk feldolgozni a történteket” – mondta András, aki ugyan elismeri, hogy boldog házasságban él és van egy csodás unokája, mégis mindezt zárójelbe tette lánya halála.

“Visszavett az kedvemből, az energiámból, nagyon-nagyon visszavett bennünket. A túlélés a cél.”

András júliusban ünnepli a 70. születésnapját, ennek kapcsán pedig elárulta, hogy mit fog megfogadni a jeles napon.

“Ha valamit megfogadok a születésnapomon, akkor azt, hogy jobb nagypapa leszek! Aktív életet élek, ritkán tudom elvinni az unokámat ide-oda, de szeretném, hogy jobban része legyen az életemnek.”

Ez az év nem csak a kerek szám miatt, olyan jelentős, de idén ünneplik 45. házassági évfordulójukat is feleségével, Máriával.

“Nagyon össze vagyunk nőve a mamával. Ő már olyan nekem, mintha az egyik testrészem lenne.A történtek ellenére boldogan élünk, el kell felejteni a kicsinyes sérelmeket, és csak a jóra szabad gondolni, Hát nem mindig könnyű.”

Forrás: Blikk.hu / (storyonline.hu)

Hasonló hírek

Hoppá – Egy szál bugyiban sétálgat a tengerparton a legszexibb magyar rendőrnő – forró fotó

Mazsi

Gáspár Evelin: Hülye lennék szülni

Géza

Nem lesz sem hercegnő, sem herceg – így hívják majd Meghan és Harry első gyermekét

Géza