Hirmagazin.eu
Főoldal » Lajcsi: Hagyják békén a beteg feleségemet
Bulvár

Lajcsi: Hagyják békén a beteg feleségemet

A szerdán elnapolt büntetőtárgyalás után exkluzív interjút adott Galambos Lajos, aki számára az igazságon túl csak egyetlen dolog fontos, felesége nyugalma.

Galambos Lajos és a család ügyvédei is úgy gondolták, nem akadályozza majd az eljárást, ha a zenész felesége, aki másodrendű vádlott, betegségére hivatkozva nem jelenik meg a büntetőper első tárgyalásán. Tévedtek, hiszen ez is közrejátszott abban, hogy tegnap a bíró úgy döntött: elnapolja Lajcsi vesztegetési ügyének tárgyalását. A zenész a Ripost napilap csütörtöki számában mesél arról, miért is zaklatta fel annyira, hogy nem volt lehetősége sem neki, sem az ügyvédeknek, hogy bizonyítsa saját és persze felsége ártatlanságát.

Lajcsi: Hagyják békén a beteg feleségemet
Lajcsi hiába érkezett felkészülten…
Fotó: Korponai Tamás

“Abban reménykedtem, azt vártam a bíróságtól, hogy egyszerűen kiveszik Boglárkát az ügyből, hiszen már az előzetes letartóztatása is megalapozatlan volt.

Fontos leszögeznem, hogy a másodfokú bíróság 12, börtönben töltött nap után éppen ez alapján szüntette meg az előzetes letartóztatását, és nem a betegsége miatt

– fakadt ki a trombitaművész, aki a lapban hosszasan ecseteli, milyen félelmek gyötrik folyamatosan az ügy kirobbanása óta feleségével kapcsolatban.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Dráma a tárgyaláson: ezt nyilatkozta Lajcsi a kórházi ágyán

Mazsi

Liptai Claudia is kiáll Gesztesi mellett

info

Szörnyű megpróbáltatásokon ment keresztül: Benkő László elárulta, milyen állapotban van most – Ez tartja benne a hitet

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!