Főoldal » Lajcsi felesége sokkot kapott az újabb razziától!
Bulvár

Lajcsi felesége sokkot kapott az újabb razziától!

Ga­lam­bos Lajos teg­nap dél­előtt éppen a Class FM reg­geli mű­so­rá­nak adott in­ter­jút, ami­kor a rend­őrök, va­la­mint a víz- és áram­szol­gál­tató em­be­rei ismét el­lep­ték a mo­csai bir­to­kot. Ami­kor a trom­bi­tás a műsor után meg­látta, hogy fe­le­sége hét­szer hívta tudta, hogy nagy a baj.

Ahogy azt tegnap a Ripost is megírta, amíg Galambos Lajos a Class FM-ben Balázséknak adott interjút,addig a víz- és energiaszolgáltató emberei, valamint rendőrök újabb razziát tartottak a birtokán.

A terület újbóli átkutatásán megjelent Cs. Csaba is, Lajcsi üzlettársa, egyben a Boglárka lakópark volt gondnoka, akit Lajcsival és feleségével együtt helyeztek előzetes letartóztatásba, amikor kirobbant az ügy.

Az akció során Boglárka és Csaba is végigjárták a rendőrökkel a birtokot. Úgy tűnik, hogy a férfi idei kikészülhettek a történtek miatt, ugyanis a Bors fotósát megfenyegette, azt kiabálva kitépi a beleit, ha fotózni mer. Rá akart támadni, végül mindezt egy szomszéd és a rendőrök akadályozták meg. Figyelmeztették bilincsbe verik, ha verekszik.

Lajcsi felesége sokkot kapott az újabb razziától!

Mindezt Galambos Lajos felesége is végignézte, aki nagyon megijedt a helyzettől és attól, hogy megint egyedül kell szembenéznie mindennel, hiszen férje éppen nem volt otthon.

“A stúdióban voltam, a telefonomat lenémítottam. Amikor magamhoz vettem, láttam, hogy Bogi hétszer hívott. Tudtam, hogy nagy a baj.

Igazam lett, a feleségem kisebb sokkot kapott, amikor meglátta a helyszínre érkező rendőröket, szakembereket”- nyilatkozta Lajcsi a Borsnak.

Információk szerint a szakemberek nem találtak semmit a mocsai birtokon, ellenben a villanyóra mellett a környék összes vízcsapját és tűzoltócsapját leplombálták, érhetetlen okokból, ugyanis ezek nem a birtokon találhatók.

Lajcsi úgy véli a rádióinterjúban elhangzottak miatt lehetett hirtelen razzia az otthonában.

“Érdekes, az ügyvédem 10.17-kor kapott egy e-mailt, amelyben jelezték neki, helyszíni szemlét, hatósági ellenőrzést tartanak nálunk. Igaz, Bogiék szerint ez már tíz órakor megkezdődött. Házkutatási parancsuk nem volt, állítólag a közműveket jöttek megnézni. De gáz nincs, fával fűtünk, vizünk van saját, úgyhogy egyik hálózatot sem használjuk. Az áramot ellenőrizhették. Az eljárás alatt többször közöltem, szívesen segítem a ha­tóság munkáját. Ha időben szólnak, akkor nem megyek a rádióba, és otthon várom őket”– mondta az eset után.

A razzián készült legfrissebb képekért kattints!

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Jöhet az ötödik gyerek Beckhaméknél

Edit

Egyre vékonyabb – komoly betegséget sejtenek a rajongók

Edit

Egyre különösebb dolgok zajlanak Gesztesi körül…

Mazsi