Hirmagazin.eu
Főoldal » Lajcsi: ezekkel a fiúkkal csalhatta meg férjét az énekesnő!
Bulvár

Lajcsi: ezekkel a fiúkkal csalhatta meg férjét az énekesnő!

Lagzi Laj­csi olyan tit­ko­kat lep­lez le leg­újabb köny­vé­ben, ame­lyekre biz­to­san nem szá­mí­tott senki.

A mulatós sztár úgy döntött, hogy egy könyvben fedi fel eddig gondosan őrzött titkait. Lagzi Lajcsi az egyik fejezetben kitér arra is, hogy miként csavarta el két táncosfiú egy világhírű énekesnő fejét.

Thalia Sodi is járt annak idején Lajcsi Dáridó című műsorában. A fellépés hatalmas sikert aratott, az énekesnő annyira jól érezte magát, hogy még szeretett volna maradni. Az egyik dal alatt két táncosfiú volt a háttérben, akik Lajcsi szerint még férfiszemmel is igen jóképűek voltak. Thaliát szerették volna jó házigazda módjára pár hazai fogással megvendégelni. Az ételek állítólag nagyon ízlettek a világsztárnak, de desszertként olyasvalamit kért, amire senki nem számított.

Szerette volna, ha a táncosok elkísérik a hotelszobájába. Lagzi Lajcsi teljesen megdöbbent, nem volt felkészülve a kerítő szerepre – írja a Blikk. A fiúk az énekesnővel tartottak, de a hivatalos verzió szerint nem mentek be Thalia szobájába. Galambos Lajos azonban megjegyzi könyvében, hogy érdekes módon másnap reggel hárman ültek a reggelizőasztalnál:

Talán visszamentek megenni egy rántottát…

A Ripost utánajárt az esetnek és megtalálta azt a felvételt, ahol az énekesnő mögött ott van a két srác, akikről az egész pletyka szól.

Az incidenst mindenesetre nem lenne szerencsés nagydobra verni, mivel Thalia férje az a Tommy Mottola, aki akkortájt a Sony Music-nak volt a feje. Azóta a párnak született két gyermeke.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

A 23 éves lány egy bikinis képet töltött fel magáról. Ha meglátod a teljes képet, az állad leesik!

Edit

Figyelem! Újabb hazugság terjed az interneten! (Olvasd el és nézz meg egy Terence Hill videórészletet!)

Géza

A savval leöntött arcú modellnek újabb problémával kell szembenéznie

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!