Image default
Bulvár

Lajcsi: ezekkel a fiúkkal csalhatta meg férjét az énekesnő!

Lagzi Laj­csi olyan tit­ko­kat lep­lez le leg­újabb köny­vé­ben, ame­lyekre biz­to­san nem szá­mí­tott senki.

A mulatós sztár úgy döntött, hogy egy könyvben fedi fel eddig gondosan őrzött titkait. Lagzi Lajcsi az egyik fejezetben kitér arra is, hogy miként csavarta el két táncosfiú egy világhírű énekesnő fejét.

Thalia Sodi is járt annak idején Lajcsi Dáridó című műsorában. A fellépés hatalmas sikert aratott, az énekesnő annyira jól érezte magát, hogy még szeretett volna maradni. Az egyik dal alatt két táncosfiú volt a háttérben, akik Lajcsi szerint még férfiszemmel is igen jóképűek voltak. Thaliát szerették volna jó házigazda módjára pár hazai fogással megvendégelni. Az ételek állítólag nagyon ízlettek a világsztárnak, de desszertként olyasvalamit kért, amire senki nem számított.

Szerette volna, ha a táncosok elkísérik a hotelszobájába. Lagzi Lajcsi teljesen megdöbbent, nem volt felkészülve a kerítő szerepre – írja a Blikk. A fiúk az énekesnővel tartottak, de a hivatalos verzió szerint nem mentek be Thalia szobájába. Galambos Lajos azonban megjegyzi könyvében, hogy érdekes módon másnap reggel hárman ültek a reggelizőasztalnál:

Talán visszamentek megenni egy rántottát…

A Ripost utánajárt az esetnek és megtalálta azt a felvételt, ahol az énekesnő mögött ott van a két srác, akikről az egész pletyka szól.

Az incidenst mindenesetre nem lenne szerencsés nagydobra verni, mivel Thalia férje az a Tommy Mottola, aki akkortájt a Sony Music-nak volt a feje. Azóta a párnak született két gyermeke.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Kettős divatkatasztrófa áldozata lett a bemondónő

info

Ezért szakított Ács Beatrix Pintér Tiborral

Mazsi

Harry herceg megbánta, hogy nem beszélt édesanyja haláláról

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------