Hirmagazin.eu
Főoldal » Lajcsi elárulta: ezért halt meg Zámbó Jimmy!
Bulvár

Lajcsi elárulta: ezért halt meg Zámbó Jimmy!

17 éve történt a tragédia, amely megrázta a magyar zenészvilágot – a régi barát most elárulta, mi áll a Király halálának hátterében.

Bő másfél évtizeddel később is még mindig sok a kérdőjel a zenészlegenda halálával kapcsolatban. Galambos Lajcsi azonban a Storynak elárulta, miért kellett meghalnia Jimmynek azon a végzetes éjszakán: mert makacsul ragaszkodott egyik őrült szenvedélyéhez!

Nagyon szerettem Jimmyt, pedig kettős személyiség volt. A nézők, a rajongók a sebzett szívű, szerelmes dalokat éneklő sztárt látták csupán, ám volt egy kevésbé barátságos és még kevésbé szerethető arca is

– idézi fel Lajcsi, aki szerint a Király nem szívesen hallgatott mások tanácsaira.

Megmagyarázhatatlan mániája volt, hogy szinte mindig hordott magával egy pisztolyt, amit ugyan ritkán használt, de sokszor elővette. Egy budapesti szállodában például a bárzongoristát rémítette vele halálra, mert az idős úr a hotel szabályaira hivatkozva nem akarta átengedni neki pár percre a zongorát. Ekkor Jimmy előkapta a pisztolyát, letette a zenész elé, és újból a zongorát kérte – az idős férfi ijedtében azonnal felugrott. Később azonban a Király vaskos köteg pénzzel jutalmazta “engedékenységét”.

“Sohasem értettem, mi szüksége van rá, de ő jobban érezte magát, ha vele volt a pisztolya…” – mondja Lajcsi, aki szerint Jimmy magának köszönheti tragikus halálát:

Öntörvényűsége vezette a csúcsra és a halálba is!

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Szexszel tartja magát fiatalon a világ legjobb nője

Mazsi

A savval leöntött arcú modellnek újabb problémával kell szembenéznie

Edit

Megszólalt autóbalesete után Laár András: nagy fájdalmakkal küzd

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!