Hirmagazin.eu
Főoldal » Lagzi Lajcsinak vissza kell mennie a kórházba
Bulvár

Lagzi Lajcsinak vissza kell mennie a kórházba

Boldogasszonypuszta — Kiengedték a kórházból, de kivizsgálásra hamarosan vissza kell térnie Galambos Lajcsinak (58), aki pénteken, a tárgyalása előtt rosszul lett, és mentő vitte el.

– Szerencse a szerencsétlenségben! Sosem gondoltam volna, hogy ilyet fogok mondani, de hálás lehetek az ügyésznőnek, hogy két egymást követő napon kellett vele farkasszemet néznem, mert így időben ütközött ki az eddig ismeretlen egészségügyi problémám. Még nem azonosították, de belgyógyászati jellegű, és az eszméletvesztés volt az intő jel – válaszolta megkeresésünkre Lajcsi, akinek három éve koszorúér-problémája volt, de értágító fémháló beültetésével orvosolták a szűkületét.

Ahogy azt korábban írtuk, a vesztegetéssel és több tízmilliós közüzemi csalással vádolt trombitaművész pénteken a Budaörsi Járásbíróság mosdójában elájult, de a mentő a Szent János Kórház baleseti sebészetére vitte, mert esés közben a fejét is beverte. Innen került a Kútvölgyi belgyógyászatára.

Galambos Lajcsira újabb kivizsgálások várnak

– Égbe szökött a vérnyomásom! Még a mentőben is 194 volt, majd órákig nem ment 150 alá, pedig szuper-vérnyomáscsökkentő injekciót is kaptam – mondta pénteken, nem sejtve, meddig kell ott maradnia. – Szombaton hazatérhettem, de vissza kell mennem, mert speciális vizsgálatok várnak rám. Már túl vagyok az CT-n, az MR-en és egy átfogó belgyógyászati szűrésen. Gyógyszereket kaptam, s a főorvos megkért, kerüljem a stresszt, mert ez lehetett a rosszullét kiváltó oka – fűzte hozzá Lajcsi, aki a mentőautóban arra az elhatározásra jutott, hogy – a feleségéhez hasonlóan – ő is lemond a tárgyaláson való részvétel jogáról. A Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett zenész többször kifejtette, feszélyezi az ügyésznő jelenléte.

Lagzi Lajcsi rosszul lett a bíróságon, mentő vitte el / Fotó: Varga Imre

– Nem tudom megbocsátani neki, hogy bilincsben vitette el a feleségemet. Mintha a hóhérommal kellene egy helyiségben tartózkodnom – érzékeltette Lajcsi, aki a múlt csütörtöki tárgyaláson hivatalosan is elfogultsággal vádolta a Budaörsi Járási Ügyészséget, mert megelégelte, hogy tárgyalótermi észrevételeik és beadványuk ellenére nem korrigálták a vádirat hibáit.

– Az új büntetőeljárási törvény nekem is lehetőséget ad arra, hogy a bíróságra ne kelljen bejárnom, és ezt ki is használom majd, mert még szeretnék élni, de a június végi napra elmegyek, hiszen az annak a tárgyalásnak lesz a pótlása, amelyen részt akartam venni, csak mentőt kellett hívni – magyarázta a mulatóssztár. – Remélem, addigra kiderül, mi a bajom.

Lehetőség

Lajcsinak jogában áll, hogy kihagyja a tárgyalást.

– A vádlott az ellene folyó eljárás bármelyik szakaszában kérelmezheti, hogy a távollétében folytassák le a bizonyítási eljárást, de a hiányzását indokolnia kell – vázolta jogi szakértőnk, dr. Kamarás Péter ügyvéd. – Ha élesedik a helyzet, ismét lehet kérvényezni a részvételt.

blikk

Hasonló hírek

Milliós adósság várja a szabaduló Damu Rolandot

info

A fakéregből készült mécsestartót te is megcsinálhatod, és feldobhatod az ünnepet

Géza

Mi történt? Korlátozta fellépéseit a Neoton!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------