Image default
Bulvár

Lagzi Lajcsinak keresztbe tett az ügyvédje

Galambos Lajos 2015-ös ügye kemény próba elé állította a zenész barátait, hogy kitartanak-e mellette vagy nem. A Blikk úgy nyilatkozott a dologról Lagzi Lajcsi, hogy a sok barát elpártolásával, eltűnésével már így is elég nagy árat fizetett a történtekért.

– Galambos Lajos 2016. január 24-én elhagyja a börtönt.
– A zenész 125 napot töltött előzetes letartóztatásban, lopás és vesztegetés gyanúja miatt. (Több tízmillió forintos kárt okozhattak a közműszolgáltatóknak.)
– Átmenetileg, rövid időre külföldre költözött, hogy ott lehessen a családjával.
– Árulni kezdte birtokát, 2.6 milliárd forintért.
– A nyomozás nem állt le.
– Lagzi Lajcsi állítja: hamis bizonyítékokkal próbálják besározni őt.
– A zenész szerint a NAV vadászik rá.

Galambos Lajos most azt mondta a Blikknek, hogy egy kezén meg tudja számolni, hogy hány barátság állta ki az elmúlt évek megpróbáltatásait.

– Tanulságos volt látni, hogy ki milyen módon viselkedik velem. Voltak olyan ismerősök, akik hirtelen elfelejtették felvenni a telefonjukat. Mások megpróbáltak anyagilag lehúzni. Elárult egy olyan ügyvéd is, akit egykoron a barátomnak hittem, és rengeteget segítettem neki. Bogi lányom fordult hozzá, amikor én még benn voltam. Szerette volna elhívni egy tévéfelvételre, hogy tanácsokat adjon neki, de erre nem volt hajlandó. Komoly következményei lettek a dolognak, mert egy suta nyilatkozat miatt többé nem tarthattam a kapcsolatot a családommal. Ezt az embert soha nem akarom újra látni

Még az is kiderült, hogy otthon egyáltalán sem téma, hogy mi történt.

– A gyerekekkel nem beszélünk a történtekről. Annyira fájó mindenkinek az emlék, amikor bilincsben elvittek bennünket a feleségemmel, hogy inkább egyáltalán nem hozzuk szóba az eljárást.

Forrás: The News

Hasonló hírek

Az apa talál egy búcsúlevelet a 16 éves kislányától. Az utolsó sor teljesen meghökkentette! Oszd meg!

Géza

Egy ócska porfészekben tengődik Berki Krisztián – Fotó

Mazsi

Adele nagyon lefogyott

Edit