Image default
Művészet

Lady Gaga sírva mondott megható beszédet, miután megnyerte élete első Oscar-díját (A cikk videót tartalmaz)

A színész-énekesnő a könnyeivel küszködött a színpadon, de nagyon szép szavakkal köszönte meg a díjat. Bradley Cooperhez külön is szólt.

Lady Gagát több kategóriában is esélyes volt a győzelemre az idei Oscar-díjátadón a Csillag születik című filmben nyújtott alakítása miatt, végül azonban nem ő lett a legjobb színésznő és a filmje sem nyerte el a legjobb film díját. Az énekesnő azonban így sem szomorkodhatott, hiszen a Shallow című száma lett a legjobb betétdal (amit Bradley Cooperrel közösen a ceremónián is előadtak élőben, nem is akárhogy) így Gaga élete első Oscar-díját ünnepelhette. A gyönyörűen felöltözött sztár elsírta magát a győzelem után, majd még mindig a könnyeivel küszködve megható beszédet mondott.

Először köszönetet mondott az Akadémiának az elismerésért, majd mindenkinek, aki a teremben volt, beleértve a kollégáit, a testvérét, akit a lelki társának tart, és az érte a helyszínen szurkoló szüleinek is. Végül pedig Bradley Cooperhez is volt néhány szava:

“Bradley, nincs a Földön más ember rajtad kívül, akivel elénekelhettem volna ezt a dalt. Nagyon köszönöm, hogy hittél bennünk.”

Az énekesnő elmondta azt is, hogy nagyon sok kemény munkája volt abban, hogy idáig eljusson.

“Ez nem a győzelemről szól, hanem arról, hogy nem szabad feladni. Ha van egy álmod, harcolj érte! Nem az számít, hogy hányszor utasítanak el, hányszor buksz el vagy vernek meg, hanem az, hogy hányszor állsz fel, és hogy van bátorságod továbbmenni. Köszönöm!”

– zárta szavait Gaga.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

Hasonló hírek

Zöldségekből rakta ki az emberi testet

info

Külföldre csempészett kétezer éves aranytárgyak kerültek vissza Kínába

info

Pályázat! Mesélj festményeket!

info