Hirmagazin.eu
Főoldal » Láblevágással fenyegetik a magyar nyugdíjasokat!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Láblevágással fenyegetik a magyar nyugdíjasokat!

Lebuktatta a Ripost a bűnbandát! A rendőrségnek is szemet szúrtak a csalók, akik országszerte nyugdíjasokat vernek át.

Sorsjegyekkel és borítékos sorsolásokkal is szédítették a nyugdíjasokat a Ripost által már leleplezett bűnbanda tagjai. A főkolompos előzetes letartóztatásban, négy gyanúsított szabadlábon védekezik.

Felébredt a rendőrség

Sajtótájékoztatót tartott péntek délelőtt a Veszprém megyei Rendőr-főkapitányság, miután április közepén előzetesbe helyeztek egy 25 éves fiatalembert. M. Gergely Márióról még április elején írtuk meg, hogy vélhetően ő is annak a bűnbandának a tagja, amely az egész országban megkárosítja a nyugdíjasokat. Ő akkor egy Egerben működő cég kapcsán került a látókörünkbe.

Láblevágással fenyegetik a magyar nyugdíjasokat!

Az átverés az ingyenes szűrővizsgálattal kezdődik

A módszer mindig ugyanaz: ingyenes szűrővizsgálatra hívják be a beteges, idős embereket, ott azt mondják nekik, abszolút hiteltelen eredményekre hivatkozva, hogy hamarosan meghalnak, ha csak meg nem vesznek egy bizonyos terméket, amit ők árulnak.

Mint pénteken kiderült, a rendőrség már február eleje óta dolgozik az ügyön, akkor érkeztek be ugyanis hozzájuk feljelentések Veszprémben. M. Gergely ott az egrihez hasonló céget vitt. „Kardiológiai vizsgálatra hívtak be, ráadásul egy olyan helyen volt a cég, itt, a rendőrséggel szemben, ahol dolgozik kardiológus orvos” – mesél az elképesztő pofátlanságról egy idős hölgy, aki nevét és arcát nem szerette volna vállalni.

Egy háromszög alakú eszközzel vizsgáltak meg, és hamar közölték, hogy nagyon rosszak az eredményeim

– számolt be a veszprémi károsult, aki, amikor megmutattuk azokat a papírokat, melyeket egy kaposvári károsulttól kapott lapunk, azonnal bólintott, és azt mondta: ő ugyanilyen papírt kapott, a lapon látható eszközzel vizsgálták meg őt is, őt is annak az eredményével vágták át. Érdekes, hogy a kaposvári cég nem M. Gergelyhez, hanem az ő érdekeltségi és baráti körébe tartozó egyik férfi tulajdonában állt.

Nyakmasszírozó 400 ezer forintért

„Azt mondták, ők tudnak segítséget, egy 400 ezer forintos nyakmasszírozó gépet ajánlottak. Mikor mondtam, hogy annyi pénzem nincs, felajánlották, hogy részt vehetek egy kutatási programban, és akkor „csak” 200 ezerbe kerül.

Még haza is akartak kísérni a pénzért, de azt nem hagytam. De kénytelen voltam visszamenni, mert a személyi igazolványomat ott tartották

– meséli a hölgy, akinek hiába esett le hamar, hogy átvágták, a pénzét nem voltak hajlandóak visszafizetni.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Illegális migránsokat fogtak el Baranyában!

Géza

Ez várhat a nádudvari horror tinikre, akik brutálisan megverték és megalázták 16 éves társukat

Mazsi

Baleset történt a sarkadi vágtán

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------