Image default
Bulvár

L.L Junior vigasztalja a gyászoló édesanyát, Csillát – Fehér hintón kísérik végső nyughelyére Dávidkát

Több száz gyászoló érkezett pénteken a Fiumei úti sírkertbe, hogy lerója a kegyeletét L.L Junior és volt párja, Csilla elhunyt kisfia, Dávidka emléke előtt.

Mint írtuk, a szertartás egy része nyilvános, a család a ravatalozónál történteken kívül lezajló eseményeket azonban nem kívánja a nyilvánosság elé tárni. A temetésre az elsők között L.L Junior és édesanyja érkezett zokogva, láthatóan teljesen összetörte őket a gyász. A családtagokon kívül számos barát, köztük hírességek, Junior barátai, ismerősei érkeztek meg a sírkertbe délelőtt fél tizenegy körül.

A ravatalozó körül kialakított ülőhelyeken foglalnak helyet a gyászolók, L.L Junior közvetlen hozzátartozói körében, jelenlegi párja, Körtvélyessy Kinga mellett ült. Háromnegyed 12 körül érkezett meg Csilla, L.L Junior volt párja, az elhunyt Dávidka édesanyja. A gyásztól megtörten érkezett, L.L Junior pedig – a korábbi ellenségeskedést félretéve – vigasztaló szavakkal fordult hozzá, majd egymás kezét fogva nézték a ravatalozónál elhelyezett kivetítőt, amelyen folyamatosan vetítették Dávidka fotóit.

Közben megérkezett a fehér hintó is, amelyen Dávidka koporsóját a végső nyughelyére kísérik. Megérkezett Mága Zoltán is, aki vállalta, hogy hegedül a gyászos eseményen.

(A szertartás előtt készült fotókat itt találja)

Délben elkezdődött a szertartás, több egyházi személy is beszédet mond, Száva László, Bajor Tamás, illetve a gyülekezet vezetője, Németh Sándor is.

Mága Zoltán hegedűművész játszott a beszédek után, majd odalépett a kis koporsóhoz, és meghajolt.

LL Junior édesanyja, az elhunyt Dávidka nagymamája is odalépett a fehér koporsóhoz, fájdalmát nem bírva összeesett, LL Juniorék segítették fel.

Háromnegyed egykor a kis koporsót elhelyezték a hintóra, melyet fehér ló húz. LL Junior és Csilla megtörten, egymásba kapaszkodva indultak a hintó után.

Ahogy azt a család kérte, a menet elindulása után már nem készíthet hang-, videó- és fényképfelvételeket a sajtó.

A kis, hófehér koporsót délután egy óra előtt eresztették a sírba, végső nyughelyére. A megtört apa és az édesanya zokogott a sírnál, miközben a búcsúbeszéd elhangzott.

A szertartás végén LL Junior és édesanyja elindultak a sírhelytől. Az elhunyt Dávidka édesanyja, Csilla ekkor már nem tartott velük, jóval mögöttük haladt, és más kísérte el a szomorú helyszínről és külön-külön autóval is távoztak a sírkertből.

Mint ismert, augusztus 31-én, szombaton Zuglóban a három esztendős kisfiú kiszakította magát édesanyja kezéből, majd a piros lámpa ellenére kiszaladt a zebrára, ahol egy szabályosan haladó autós elgázolta. Mint megtudtuk, az idős férfinál az ittas vezetés gyanúja nem merült fel, a történteket a Budapesti Rendőr-főkapitányság közúti baleset okozása miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja. A mentők sokáig küzdöttek a helyszínen a kicsi életéért, ám nem tudták megmenteni.

A fotókat itt tudod megnézni!

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Isza Ferenc

Hasonló hírek

Áll a bál: Hódi Pamela nyíltan üzent hadat Berki Krisztiánnak

Mazsi

Balázs Fecónak már megvan a riói kvótája (+Videó)

info

Reese Witherspoon öltözött a legjobban

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------