Hirmagazin.eu
Főoldal » L.L Junior vigasztalja a gyászoló édesanyát, Csillát – Fehér hintón kísérik végső nyughelyére Dávidkát
Bulvár

L.L Junior vigasztalja a gyászoló édesanyát, Csillát – Fehér hintón kísérik végső nyughelyére Dávidkát

Több száz gyászoló érkezett pénteken a Fiumei úti sírkertbe, hogy lerója a kegyeletét L.L Junior és volt párja, Csilla elhunyt kisfia, Dávidka emléke előtt.

Mint írtuk, a szertartás egy része nyilvános, a család a ravatalozónál történteken kívül lezajló eseményeket azonban nem kívánja a nyilvánosság elé tárni. A temetésre az elsők között L.L Junior és édesanyja érkezett zokogva, láthatóan teljesen összetörte őket a gyász. A családtagokon kívül számos barát, köztük hírességek, Junior barátai, ismerősei érkeztek meg a sírkertbe délelőtt fél tizenegy körül.

A ravatalozó körül kialakított ülőhelyeken foglalnak helyet a gyászolók, L.L Junior közvetlen hozzátartozói körében, jelenlegi párja, Körtvélyessy Kinga mellett ült. Háromnegyed 12 körül érkezett meg Csilla, L.L Junior volt párja, az elhunyt Dávidka édesanyja. A gyásztól megtörten érkezett, L.L Junior pedig – a korábbi ellenségeskedést félretéve – vigasztaló szavakkal fordult hozzá, majd egymás kezét fogva nézték a ravatalozónál elhelyezett kivetítőt, amelyen folyamatosan vetítették Dávidka fotóit.

Közben megérkezett a fehér hintó is, amelyen Dávidka koporsóját a végső nyughelyére kísérik. Megérkezett Mága Zoltán is, aki vállalta, hogy hegedül a gyászos eseményen.

(A szertartás előtt készült fotókat itt találja)

Délben elkezdődött a szertartás, több egyházi személy is beszédet mond, Száva László, Bajor Tamás, illetve a gyülekezet vezetője, Németh Sándor is.

Mága Zoltán hegedűművész játszott a beszédek után, majd odalépett a kis koporsóhoz, és meghajolt.

LL Junior édesanyja, az elhunyt Dávidka nagymamája is odalépett a fehér koporsóhoz, fájdalmát nem bírva összeesett, LL Juniorék segítették fel.

Háromnegyed egykor a kis koporsót elhelyezték a hintóra, melyet fehér ló húz. LL Junior és Csilla megtörten, egymásba kapaszkodva indultak a hintó után.

Ahogy azt a család kérte, a menet elindulása után már nem készíthet hang-, videó- és fényképfelvételeket a sajtó.

A kis, hófehér koporsót délután egy óra előtt eresztették a sírba, végső nyughelyére. A megtört apa és az édesanya zokogott a sírnál, miközben a búcsúbeszéd elhangzott.

A szertartás végén LL Junior és édesanyja elindultak a sírhelytől. Az elhunyt Dávidka édesanyja, Csilla ekkor már nem tartott velük, jóval mögöttük haladt, és más kísérte el a szomorú helyszínről és külön-külön autóval is távoztak a sírkertből.

Mint ismert, augusztus 31-én, szombaton Zuglóban a három esztendős kisfiú kiszakította magát édesanyja kezéből, majd a piros lámpa ellenére kiszaladt a zebrára, ahol egy szabályosan haladó autós elgázolta. Mint megtudtuk, az idős férfinál az ittas vezetés gyanúja nem merült fel, a történteket a Budapesti Rendőr-főkapitányság közúti baleset okozása miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja. A mentők sokáig küzdöttek a helyszínen a kicsi életéért, ám nem tudták megmenteni.

A fotókat itt tudod megnézni!

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Isza Ferenc

Hasonló hírek

„Praktikus” első feladatot kaptak a Survivor versenyzői

Géza

Kiderült az igazság: Timi az ügyvezetője a luxusvillát megvásárló cégnek – Bámulatos vagyont termelt Vajna öröksége

Mazsi

Sarka Katát megdöbbentette, hogy az egész világon hír lett a sztorija

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!