Image default
Bulvár

L. L. Junior beismerte Hajdúnak: megcsalta gyermekei anyját

Ki hinné, hogy Hajdú Péter és L. L. Junior egy cipőben járnak? Pedig így van… Mindketten túl vannak egy szakításon, mindketten kevesebbet látják két gyermeküket, mint korábban, és mindkettőjükre rátalált az új szerelem.

Persze akadnak alapvető különbségek is a történeteikben. Hajdú Péterrel ellentétben L.L. Junior a vasárnap este adásba kerülő Esti Frizbi felvételén döbbent rá, hogy tulajdonképpen bőven megcsalásnak számít a körülmény, ahogyan elhagyta gyermekei anyját.

L. L. Junior beismerte Hajdúnak: megcsalta gyermekei anyját
Kemény beszélgetés kerekedett
Fotó: Markovics Gábor

“Nem Kinga volt a szakítás oka, bár ha ő nincs, biztosan tovább húztam volna a nem működő kapcsolatomat. Az is igaz, hogy még Csillával laktam, amikor megismertem őt.

Ez valóban lehet megcsalás… Én is így éltem volna meg, ha Csilla talál valakit abban az időben…

– gondolkodott el Junior, akinek második gyermeke mindössze pár hónapos volt, amikor belépett életébe Körtvélyessy Zsolt lánya. Ugyanakkor Junior is visszakérdezett, Péter pedig elmondta, mi is a helyzet jelenleg a szakítása okozta családi zűrzavarban.

„Nagyon hiányoznak a gyermekeim, bár mostanában már rugalmasabban alakulnak a dolgok. A kéthetenkénti hétvégék mellett minimum hetente kétszer én megyek értük az iskolába is. Ha nálam vannak, hárman alszunk egy ágyban, annyira ragaszkodóak…”

– mesélte az ATV műsorvezetője Juniornak.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Intim fotókkal ostromolják a fiatal férfiak Medveczky Ilonát!

Mazsi

“Hűséges típus leszek hozzád’” Ma ez a videó a magyar internet legnézettebbje

info

Megszületett Andy Murray gyermeke

Edit