Hirmagazin.eu
Főoldal » „Kussolj, különben megöllek!” – megszólalt a megtámadott pécsi színésznő
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

„Kussolj, különben megöllek!” – megszólalt a megtámadott pécsi színésznő

hirmagazin 2015 06 11 183628
forrás: Pécsi Újság.hu, Kulcsár Viktória (Fotó: Dittrich Éva)

Eltört az egyik ujja és zúzódásokat is szenvedett Kulcsár Viktória, amikor hétfőre virradó éjszaka megtámadták Pécsett. A színésznő szerint sokkal rosszabb vége is lehetett volna a támadásnak, ha nem őrizte volna meg lélekjelenlétét. A Pécsi Újság.hu-nak idézte fel a történteket.
– Amikor egy szűk kis utcába értem, lépteket hallottam mögöttem, futva közeledett valaki. Rövidesen megláttam az árnyékát is, majd pár pillanat múlva már a tarkómon volt a keze. Ahogy csak tudtam, ellenálltam, dulakodni kezdtünk, sikoltoztam. Sikerült a földre tepernie, ahol fojtogatni kezdett, talán csitítani akart, hogy ne kiabáljak. Nem tudom, mi volt a szándéka, mindössze annyit mondott, kussolj, különben megöllek. Fájt, ahogy szorította a nyakam, próbáltam szabadulni, és közben beszéltem hozzá, többször is kérdeztem, hogy mit akar, de nem válaszolt – idézte fel a szörnyű éjszaka történéseit a lapnak Kulcsár Viktória.

A színésznő szerint a férfi tett olyan mozdulatokat, amelyek szexuális indítékú támadásra utalhattak. A földön fekve is ellenállt, félig térdelő helyzetbe került, a férfi egy darabig még vonszolta, aztán kiszabadult a szorításából. Ekkor a támadó a nő táskáját kezdte lóbálni, talán arra számítva, hogy visszamegy érte áldozata. Ő inkább elrohant, meg sem állva hazáig. Mivel a kulcs a táskájában volt, így egy szomszédja segítségével értesítette a rendőrséget.

A támadót végül elfogták. Viktória egy ujja eltörött és zúzódásokat is szenvedett. Ennek ellenére nem élte meg súlyos traumaként a történteket, mint mondta, sokkal rosszabb vége is lehetett volna, ha nem őrzi meg a lélekjelenlétét. – Örülök, és kicsit büszke is vagyok arra, hogy ez sikerült – fogalmazott a pécsi lapnak.

Szerinte a támadás és Bándy Kata tragédiája ellenére Pécsett egyáltalán nem rosszabb a közbiztonság, mint más településeken. Korábbi lakhelyén, Hajdúböszörményben és környékén gyakoribbak voltak az ilyen esetek, csak nem kaptak ekkora nyilvánosságot – magyarázta.

A történtek hatására bár óvatosabb lesz a jövőben, de nem változtat életén, és nem ijed meg attól, ha egy-egy előadás után éjszaka kell hazamennie.

Hasonló hírek

Börtön lehet a jól fizető fuvar vége

Mazsi

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Sztojka Mercedeszt! Oszd meg, segítsük ezzel is a keresést!

Géza

„Ha nem ölöm meg őket, rájuk gyújtom a házat” – Teljesen kiborult a meggyilkolt szekszárdi kislány édesapja

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------