Image default
Bulvár

„Kuss, hát mi vagy te?” – Így alázta meg Korda Gyurit Latinovits Zoltán

Latinovits Zoltánhoz köthető emléket idézett fel Korda Gyuri.

A népszerű énekes annak idején külön emeleten, de egy lakóházban lakott Ruttkai Évával, Csűrös Karolával, Horváth Ádámmal, valamint a legendás Latinovits Zoltánnal. Korda most a Borsnak mesélt el egy érdekes történetet, amely magához Latinovitshoz köthető. Mint azt György elmondta, nem volt könnyű barátkozni a színészzsenivel, ám ők mégis jóba lettek. Ennek ellenére olykor előfordult, hogy Zoltán mindenkinek odaszúrt valamilyen kellemetlen megjegyzéssel. A művész kirohanásainak egyszer Korda is megitta a levét, ám ő inkább pozitív emlékként könyvelte el a hallottakat, sőt ,szerinte élete egyik legszebb kritikáját kapta.

– Amikor a Fészekben elkezdte piszkálni a kollégákat, mondtam neki, „Zolikám, hagyd már abba!” Erre rám mordult: „Kuss, hát mi vagy te? Egy hang, semmi más!” – emlékezett vissza Gyuri. „Ennél szebb kritikát, mint egy Latinovits szájából azt hallani, hogy egy hang vagyok! Azóta is őrzöm a szívemben, a lelkemben. Varázslatos ember volt, annyival több az átlagnál, hogy nem tudta a színésztársadalom igazán befogadni. Mindent másként látott, ebből adódtak a konfliktusai. De az utókor elismeri, hogy zseni volt. Így laktam egy zsenivel egy házban” – tette hozzá.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Varga Imre

Hasonló hírek

Ez a hír terjed Meghan hercegné szüléséről – valóban így lenne?

Mazsi

Vérlázító, amit Töröcsik Marival tettek

Mazsi

Hollywoodi sztárok, akik „házinyúlra lőttek”!

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------