Hirmagazin.eu
Főoldal » Kurd csapatok fogságba ejtették Émilie Königet, azt a francia nőt, aki még 2014-ben ment Szíriába, hogy az Iszlám Állam oldalán harcolhasson – adta hírül több francia hírportál.
Külföld

Kurd csapatok fogságba ejtették Émilie Königet, azt a francia nőt, aki még 2014-ben ment Szíriába, hogy az Iszlám Állam oldalán harcolhasson – adta hírül több francia hírportál.

A francia származású nőt az ISIS rémuralma alól felszabadított területeken fogták el a kurd csapatok Szíriában.

Kurd csapatok fogságba ejtették Émilie Königet, azt a francia nőt, aki még 2014-ben ment Szíriába, hogy az Iszlám Állam oldalán harcolhasson – adta hírül több francia hírportál.

Kurd csapatok fogságba ejtették Émilie Königet, azt a francia nőt, aki még 2014-ben ment Szíriába, hogy az Iszlám Állam oldalán harcolhasson - adta hírül több francia hírportál.

König még szülőföldjén tért át az iszlám vallásra. Franciaországban tanult meg arabul, itt radikalizálódott. 30 évesen döntött úgy, hogy a Közel-Keletre utazik és ISIS harcosnak áll. Részt akart venni kalifátus újjáépítésében. A nő végül egy terroristához ment feleségül, akinek három gyermeket szült.

König végül nem ragadott fegyvert, de több propagandavideóban is felbukkant, melyekben terrorcselekményekre buzdította a Franciaországban élő muszlimokat. Az európai titkosszolgálatok pedig több olyan telefonbeszélgetést is elcsíptek az utóbbi években, melyeken a nő hívta otthon maradt ismerőseit, akiktől erőszakos bűncselekmények elkövetését kérte hitetlenek ellen.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Pumák megtámadják és megeszik az embereket az arizonai Tucson városához közeli túraútvonalon

Géza

Csaknem 30 halottja van a madeirai buszbalesetnek

Géza

Újabb rakétát lőhetett ki Észak-Korea

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!