Hirmagazin.eu
Főoldal » Kunhalmi Ágnes beismerte, igaza van Orbán Viktornak – videó
Belföldi hírek

Kunhalmi Ágnes beismerte, igaza van Orbán Viktornak – videó

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke az ATV műsorában elismerte, Orbán Viktornak igaza van abban, hogy hatalmas tartaléka van Magyarországnak, és nincs égető szüksége az uniós helyreállítási alap forrásaira.

„A miniszterelnök ritkán mond igazat, de most igaza van abban, hogy nincs égetően szükség rá, hiszen hatalmas a tartaléka, az MNB kötvénykibocsátása sikeres, az emberek veszik az állampapírokat, a hitelfelvétel, amit felvett, azt elég jó kamattal tudta felvenni, ráadásul az előző költségvetésből vannak uniós források, tehát abban a kényelmes helyzetben van, hogy ezt most megengedheti

– véleményezte Kunhalmi Ágnes a magyar–lengyel vétó kapcsán kialakult helyzetet az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Mindez azért érdekes, mert a balliberális oldal mind ez ideig arról beszélt, hogy Magyarországnak nagy szüksége van az uniós hitelfelvételre.

Kunhalmi Ágnes tehát kiszólt a balliberális kánonból és meglepő módon tényeket közölt, hiszen tényleg az a helyzet, hogy Magyarország és Lengyelország jó alkupozíciókkal rendelkezik az uniós tárgyalások során, ennek a két országnak egyáltalán nem olyan sürgető a megállapodás elfogadása, mint például a délieknek. Ennek köszönhetően jó esély van arra, hogy Brüsszelnek kell majd engednie az úgynevezett „jogállamisági” mechanizmus kapcsán – írta Deák Dániel Facebook-oldalán.

hirado

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Sándor Mária tüntetésre hív a Szabadság térre fél hétre

info

Felborult Budapest közlekedése

Mazsi

Egyelőre nem tudni, kihez kerül egy parlamenti mandátum

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!