Hirmagazin.eu
Főoldal » Kunhalmi: A tavak környezetének védelméről is szól az MSZP népszavazási kezdeményezése
Belföldi hírek

Kunhalmi: A tavak környezetének védelméről is szól az MSZP népszavazási kezdeményezése

A szabad strandok megőrzése mellett a Balaton és más magyarországi természetes tavak partszakaszainak védelméről, korlátlan beépítéseinek megakadályozásáról is szól az MSZP népszavazási kezdeményezése

– jelentette ki Kunhalmi Ágnes, a párt választmányi elnöke egy szombati online sajtótájékoztatón.

Az ellenzéki politikus Balatonlelléről bejelentkezve úgy fogalmazott: az általuk kezdeményezett népszavazás arról szól, hogy a kezdeményezés „nemcsak a szabad strandokról szól, hanem arról, hogy a fideszes Ner-lovagok és a Ner-oligarchák korlátlanul, nyakló nélkül ne építhessék be a partszakaszokat, és ne tehessék tönkre a tavak környezetét”.

A Fidesz minden tónál támad, a „Ner-lovagok mindent vinni akarnak”, ugyanaz a tipikus probléma jelenik meg mindenhol – tette hozzá.

Kunhalmi Ágnes szerint nemcsak az adott önkormányzatokat, hanem az egész országot érinti, hogy a természetes tavaknál mi a helyzet.

„Ha most nem lépünk, akkor még a meglévő szabad strandokat is be fogják szántani” – hangoztatta.

Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke arról beszélt, napi téma a Balatonon az emberek között, hogy egyre jobban lopják a tavat a „Ner oligarchái”. A Balaton közös kincsünk, szeretnénk ezt megőrizni, ezért kérjük az emberektől, hogy támogassák a kezdeményezésünket – mondta.

Komjáthi Imre közölte, ha ma egy háromgyerekes család egy hetet el akar tölteni a Balatonnál, akkor „alsó hangon félmillió forint költséggel” kell számolnia.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Ma kiderül hány halott van a kamionban

Edit

Rangos toplistára került Budapest – melegen ajánlják a turistáknak!

Edit

Bakondi: Magyarországon nincs terrorfenyegetés

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------