Hirmagazin.eu
Főoldal » Kuncsaftok nélkül maradtak a vírus miatt: a szexmunkásoknak a kijárási tilalom tett be leginkább
Életmód hírek

Kuncsaftok nélkül maradtak a vírus miatt: a szexmunkásoknak a kijárási tilalom tett be leginkább

Elsősorban a kijárási tilalom miatt nem jutnak bevételhez a szexmunkások, de ellehetetleníti őket a félelem és a mindenkit érintő anyagi gond is. A testi érintkezés e téren elkerülhetetlen, ezért a szexmunkások és a kuncsaftok egyformán óvatosak, a fizetett szex elmarad – tudjuk meg Földi Ágnestől.

A Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesületének elnöke szerint több ezer év alatt egyetlen intézkedés sem tudta a szexmunkát felszámolni, de most úgy fest, sokan hagyják el a területet a vírus miatti félelem és az anyagi ellehetetlenülés miatt.

Mindet elmond, hogy míg tavaly ilyenkor a magyar szexmunkások átlagosan napi 4-5 kuncsaftot fogadtak, most legjobb esetben is havonta jut egy emberre ugyanennyi – mondta Földi Ágnes.

– Több oka is van a mélyrepülésnek. Az embereknek kevesebb a pénzük, s a fizetett szexnél hétköznapibb dolgokra is alig jut. Különösen fájó ez épp a karácsony előtti három-négy hetes időszakban, ami máskor komoly bevételt jelent a szexmunkások számára. A férfiak – mondjuk úgy – magukat is megajándékozzák ilyentájt, s könnyebben előveszik a dugipénzt, ami idén hiányzik a családi kasszából – magyarázza az elnök.

– A másik ok nyilván a vírus, e téren a szexmunkások és a kuncsaftok fokozottan ki vannak téve a veszélynek, s egyformán óvatosabbak is lettek.

Ehhez járult harmadik okként – a talán a legjelentősebben – a kijárási tilalom. A kuncsaftnak is, a nem otthon dolgozó lányoknak is el kell hagyni a helyiséget este hét órakor, hogy nyolcig hazaérjenek. Természetesen reggel hétkor hiába várnák a kuncsaftokat, mert akinek munkahelye van, az reggel dolgozni megy.

Földi Ágnes hozzátette: az első hullámhoz képest most könnyebbséget jelent, hogy ez nem érte őket annyira váratlanul, a szexmunkások megpróbáltak felkészülni.

Közülük sokan egyéni vállalkozók, családos anyák, s mivel fizetniük kell a mintegy 110 ezer forintos albérletet, katásként az 50 ezret plusz a rezsire és megélhetésrre valót, próbáltak más munkát is végezni.

Az első hullámot követően egyébként az érdekvédelmi egyesület adományt gyűjtött, hogy a legsanyarúbb sorsú tagjait megsegíthesse.

Az egyesület elnöke ugyanakkor hangsúlyozott még egy dolgot: szinte feledésbe merült a Covid évében, hogy december elseje az AIDS világnapja. Márpedig – mondja – igen is emlékeztetni kell az embereket arra, hogy az egészségünk megóvásra érdekében továbbra is van ez olyan fontos, mint a koronavírus elleni küzdelem.

 

Hasonló hírek

Szemüveget viselsz? Nem árt, ha ezeket tudod!

Mazsi

A természet lágy ölén … ha meglátod belülről ezt a házat, elakad majd a lélegzeted!

Edit

Amit eddig nem tudtunk a C-vitaminról

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!