Image default
Média és szórakozás

Különleges rituáléval készül az Eurovízióra Pápai Joci

Már csak pár óra választja el Pápai Jocit attól, hogy ismét az Eurovíziós Dalfesztivál színpadára állhasson a verseny elődöntőjében. Az énekes már másodszorra képviseli hazánkat a megmérettetésen, ám a rutin nem minden, Joci egyedi rituáléval készül az estére!

Pápai Joci ma este ismét az egész világnak énekelhet, ugyanis Az én apám című szerzeményével hetedikként áll színpadra az Eurovíziós Dalfesztiválon. Az énekes már hetek óta kint van a verseny helyszínén, Tel-Avivban, csapatával pedig mindent megtettek azért, hogy a lehető legtökéletesebb produkcióval képviseljék hazánkat. Ám Joci nem bízza a sikert a véletlenre.Az énekesről köztudott, hogy mélyen vallásos, ezért fontosnak érezte, hogy lelkileg is felkészüljön a megmérettetésre, így az elmúlt napokban ellátogatott az ország vallási emlékhelyeire.

“Olyan helyeken jártam az elmúlt napokban, ami egyszerűen felfoghatatlan a számomra.

Azon a földön mehettem, ahol egykor Jézus, ez hatalmas feltöltődés volt, és biztos vagyok benne, hogy ezt a színpadon is hasznosítani tudom

– árulta el az Eurovízió sajtótájékoztatóján Joci, aki igyekezett minden helyet felkeresni, ami segíti őt lelkileg a felkészülés során. Ám nemcsak ezekből a pillanatokból merít erőt a vallásos énekes. Ahogy két éve, úgy idén is különleges rituáléval készül csapatával a színpadra lépés előtt.

Ahogy minden fellépés előtt, a csapatommal most is elmondunk majd egy imát a kulisszák mögött, ám tudom, ez most más lesz, mint eddig. Ennek az estének óriási jelentősége van, bízom Istenben, magamban és a közönségben – fogalmazott Joci, aki egy különös babonájáról is elszólta magát.

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Hasonló hírek

Válogathat Jakupcsek

Edit

A filmakadémiát ötven évvel ezelőtt Gregory Peck vezette ki a válságból

info

Jákob rabbi táncol – VIDEÓ

Edit