Főoldal » Külön apától születtek az ikrek
Életmód hírek

Külön apától születtek az ikrek

hirmagazin 2015 05 22 150000

Egészen különleges és ritka esetre derült fény egy amerikai bíróságon. A gyerektartásért folyamodó anya csapodársága lepleződött le, amikor a génvizsgálatokból megállapították: ikerlányai két külön apától fogantak.

Igencsak meglepődhetett az a New Jersey-be valósi asszony, aki bírósághoz fordult, hogy jogi úton szerezzen anyagi támogatást a gyermekei (feltételezett) apjától. Az apasági eljárás során ugyanis kiderült, iker gyerekeinek nem ugyanaz az édesapja. Az anya végül elismerte, hogy valóban szerelmi viszonyt folytatott egy másik férfival abban az időben, amikor a csemetéi fogantak.

A bíróságon a vizsgálatot végző szakember tanúsította, hogy míg a 2013 januárjában született ikertestvérek közül az egyiknek egészen biztos az asszony exférje a nemzője, úgy a másik gyereknek egészen biztosan nem.

A kislányok nem egypetéjű ikrek, tehát az anyának két külön petesejtje termékenyült meg –ebben a különleges helyzetben két különböző férfitól.

A bíróságnak tanúskodó szakember elmondta, hogy 13.000 apasági vizsgálatból csupán egy végződik hasonló eredménnyel, azaz hogy kiderül, egy ikertestvérpárnak két külön apja van.

A bíró végül úgy ítélkezett, hogy az exférjnek csak egy gyerek után kelljen gyerektartási díjat fizetnie az anyának, egészen pontosan heti 28 dollárt. Hogy a másik csemete után hogyan hajtja be a pénzt, arról nem érkezett hír.

(forrás: Marmalade, Képünk illusztráció, forrás: pixshark.com)

Hasonló hírek

Jó hírrel jelentkezett Zente anyukája: erősödnek a kisfiú lábai, fél nap alatt új mutatványt tanult – videó

Mazsi

Külföldi tapasztalat nélkül a legtöbb munkáltató szóba sem áll veletek” – Pont Ott Parti Fórum

info

Kiégett szerelem

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------