Hirmagazin.eu
Főoldal » Külföldre szökött, rejtőzködött, álneveken próbált élni, de rendőreink elfogták a korábbi rablás gyanúsítottját! – videó.. Gratulálunk és köszönjük!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Külföldre szökött, rejtőzködött, álneveken próbált élni, de rendőreink elfogták a korábbi rablás gyanúsítottját! – videó.. Gratulálunk és köszönjük!

Hiába szökött évekkel ezelőtt külföldre, és váltogatta címeit, nem rejtőzhetett a végtelenségig. A Pest megyei vizsgálók már Budapesten hallgatták ki egy 2010-es rablás gyanúsítottját.

Hiába szökött évekkel ezelőtt külföldre, és váltogatta címeit, nem rejtőzhetett a végtelenségig. A Pest megyei vizsgálók már Budapesten hallgatták ki egy 2010-es rablás gyanúsítottját.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2021 januárjában nyitották meg újra egy 10 évvel azelőtti, Törökbálinton elkövetett bűntény korábban felfüggesztett aktáját a Pest megyei rablási detektívek. Egyetlen információ elegendő volt a tettes elfogásának megszervezéséhez, 2021. február 16-án egy dunaharaszti lakásból állították elő a 45 éves B. Csabát. A felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettével meggyanúsított férfi azóta is letartóztatásban van.

A rendőrök azonban még nem dőlhettek hátra, rájuk várt a társ azonosítása és elfogása. Előbbivel hamar végeztek, ám az utóbbi érdekében hiába tettek meg mindent és talpalták végig az összes, előttük ismert lakó-, és tartózkodási helyét, M. Istvánt nem lelték.

Még több bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó? Kattints ide, és nézd meg rendőreink, ügyészeink, bíróink, katonáink, mentőseink, tűzoltóink, katasztrófavédelmiseink napi áldozatos munkájáról szóló cikkeinket!

Elrendelték körözését, majd kezdeményezték az európai és nemzetközi elfogatóparancs kibocsátását, mivel arról futott be adat, hogy a férfi Ausztriába vagy Németországba szökött.

A bíróság 2021. május 13-án kiadta ellene az európai és nemzetközi elfogatóparancsot, amely alapján végül Svájcban fogták el néhány nappal ezelőtt. Hazahozatalára nem kellett sokat várni, a Ferihegyi Repülőtéren 2021. június 18-án este landolt a gép, amelynek fedélzetéről a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Róna utcai objektumába utazhatott rendőri kísérettel M. István.

Kihallgatásán csak annyit mondott, hogy a terhére rótt bűncselekményt nem követte el.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást az őrizetbe vett M. István ellen, egyben kezdeményezték letartóztatását.

police

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Horror: láncfűrésszel támadt az ikertestvérére egy férfi Gödön

Mazsi

Szennyvízgödörbe zuhant és meghalt egy kisgyermek

Edit

Ketten lettek rosszul szén-monoxid-mérgezés miatt

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!