Hirmagazin.eu
Főoldal » Külföldi terroristák fenyegetik az Egyesült Államokat
Külföld

Külföldi terroristák fenyegetik az Egyesült Államokat

Több száz, terrortámadásra készülő embert ítéltek el az utóbbi években az amerikai bíróságok – és köztük alig akad amerikai.

Az Igazságügy- és Belügyminisztérium kedden adta ki jelentését, amely alapján 2011 szeptember 11. és 2016. december 31. között 549 ember került börtönbe azért, mert amerikai területen akart végrehajtani valamilyen terrortámadást, illetve az előkészítésében nyújtott segítséget. Az elítélteknek azonban csak a negyede volt született amerikai állampolgár: 254-en külföldiek, 148-an pedig külföldön születtek, csak később kaptak amerikai állampolgárságot.

Emellett az is kiderült, hogy 2017-ben 2554 olyan személy próbált bejutni amerikai területre, akik rajta vannak a terrorlistán.

A jelentés nyilvánosságra hozatala után Donald Trump bejelentette, hogy még tovább fogja szigorítani az országba való beutazás feltételeit, valamint a bevándorlási szabályokat is tovább reformálják annak érdekében, hogy megvédhessék az amerikaiakat a kívülről érkező, de belsővé váló fenyegetéssel szemben.

Forrás: Ripost

Fotó: Europress / Nicholas Kamm – AFP
Fotó: AFP

Hasonló hírek

A drogbáró börtönkosztját kutyával kóstoltatják

info

Csónakon indult útnak Ausztráliából öt önjelölt dzsihadista

Edit

Szíria: Orosz bombázók csaptak le az IÁ terroristáira

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------