Hirmagazin.eu
Külföld

Külföld – Tragédia: Testvérei próbálták kihúzni – tízéves kislányt szippantott be a mesterséges tó lefolyója- videó ..

A szülők kártérítést követelnek, bár tudják, kislányuk ettől nem fog feltámadni.

Még több külföldi hír

Sosem felejti el a Ross család azt a tragikus júliusi napot, amikor kislányuk, a tízéves Danika vízbe fulladt és nem csak azért, mert elvesztették azt, akit a legjobban szerettek, hanem azért, mert a kicsi testvérei még ma is rémálmokra ébrednek, ugyanis végignézték, ahogy az életéért küzd.

Danika Washington államban, egy Quincyben lévő mesterséges tóban vesztette életét, beszippantotta a tó leeresztő csöve, ő pedig nem tudott a vízfelszínre jönni. A tó egy borászat területén van és a szülők szerint semmi nem figyelmezteti az arra járókat a veszélyre – ezért követelnek most kártérítést a cégtől.

NEM TILOS FÜRDENI

Fürdeni viszont lehet benne, Danika is a két testvérével pancsolt, amikor megtörtént a baj. A szülők szerint a leeresztő-csövet nem fedte megfelelő borítás és a szükségesnél nagyobb is volt.

Még több külföldi hír

A szívóerő pedig olyan nagy volt, hogy Danikát behúzta az első, 90 fokos kanyarulatig is, majd összeroppantva a testét tovább szállította a csőrendszerben a szivattyúkig. A két testvér észlelte a bajt, meg is próbálták kihúzni a lányt a csőből, de túl erős volt a szívás.

MÉG FELFOGNI SEM TUDOM, HOGY A KISLÁNYOM MEGHALT, PLÁNE AZT, AHOGYAN VÉGET ÉRT AZ ÉLETE. BELEGONDOLNI IS SZÖRNYŰ, HOGY MIT ÉLT ÁT AZ ÉLETE UTOLSÓ PILLANATAIBAN. NINCS REMÉNY. MINDEN NAP AZT GONDOLJUK, HOGY MAJD A KÖVETKEZŐ KÖNNYEBB LESZ, DE NEM LESZ– idézte Danika édesanyját, Margaritát a Daily Mail.

Még több külföldi hír

MEGELŐZHETŐ LETT VOLNA A TRAGÉDIA

Az apuka, Simon Ross pedig azt mondta, hogy Danika halála az egész családot traumatizálta, legfőképp a két testvért, akik közvetlen közelről végignézték a haláltusáját.

A család ügyvédje szerint a tragédia könnyen megelőzhető lett volna, ha a cég rácsokat szereltet a cső szájára, vagy érzékelőket a rendszerbe, amik azonnal leállítják a szivattyúzást, ha idegen tárgy kerül a rendszerbe.

Még több külföldi hír

borsonline

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Az eurónak hamarosan annyi

Mazsi

Megdöbbentő jelentés: Merkel tudja, hogy bukás lesz a migránspolitikája

Mazsi

Csak idő kérdése volt? – berlini magyarok a terrorról

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: sajt[email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------