Hirmagazin.eu
Főoldal » Külföld – Teljesült a haldokló édesapa utolsó kívánsága, amikor találkozott újszülött gyerekével.. – videó
Külföld

Külföld – Teljesült a haldokló édesapa utolsó kívánsága, amikor találkozott újszülött gyerekével.. – videó

Az anya két héttel korábban szült, így a haldokló férj még meg tudta ismerni a kislányát!

Teljesült a haldokló édesapa utolsó kívánsága, amikor találkozott újszülött kislányával

Hihetetlen érzés először az ölünkben tartani a gyermekünket! Természetesen utána még sokszor megöleljük, de az első pillanatot soha egyetlen szülő sem felejti el!

Mark Aulger mindössze negyvenöt percig tartotta lányát, Savannah-t a karjában, utána soha többé, mivel az apa másnap kómába esett, és meghalt. 2011. december 11-én Mark megtudta, hogy a nyolc hónapig tartó kemoterápia eredményes volt, hiszen végre tünetmentes. 2012. január 3-án, kilenc nappal az ötödik gyermeke születése előtt Mark kórházba került, a kemoterápia következtében sérült a tüdőszövete és tüdőfibrózist diagnosztizáltak nála.

Általában a tüdőfibrózissal, speciális kezelés esetén még három-öt évig élnek az érintettek, azonban Mark esetében ez másképp alakult. 2012. január 16-án összeomlott a szervezete, a szteroid- és az oxigénterápia sem volt eredményes nála.

Két héttel Savannah születése előtt derült ki, hogy a kezelésre nem reagál Mark szervezete, és valószínű már nem fog sokáig élni. A családnak azt mondták, hogy körülbelül egy hete van hátra.

Mark felesége, Diane orvosaival konzultálva úgy döntött, hogy indítsák be korábban a szülést, hogy Mark még találkozhasson kislányával. 2012. január 18-án, miután megszületett SavannahMark oxigénszintje megfelelő volt ahhoz, hogy 45 percig a kezében tarthassa kislányát.

Diane annyira meghatódott, hogy egész idő alatt szóhoz sem jutott, csak sírt. 2012. január 19-én Mark ismét meg szerette volna ölelni kislányát, de sajnos kómába esett. Diane azt mondta, hogy Mark még abban az állapotban is érzékelte, hogy rajta van a kislánya, hiszen valahányszor felsírt, Mark mintha enyhén megmozdította volna a fejét.

2012. január 23-án Mark elhunyt.

Apa és lánya csak egy nagyon rövid időt tölthettek együtt ebben a földi létben, de a boldogság, amit lánya okozott Marknak mindennél fontosabb. Savannah-nak pedig mindennél többet jelent majd a különleges pillanatról készült fénykép.

filantropikum

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Új megmentőt talált Merkel

Géza

Nem volt egyetértés, de elfogadták a zárónyilatkozatot Brüsszelben

Edit

Kemény ítéletet kapott a müncheni merénylet fegyverszállítója

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!