Hirmagazin.eu
Főoldal » Külföld: Sötét bűnügy lapulhat a volt polgármester által szervezett “horrorvadászat” mögött
Belföldi hírek

Külföld: Sötét bűnügy lapulhat a volt polgármester által szervezett “horrorvadászat” mögött

Magyarremete korábbi első embere egy olyan illegális vadászatot szervezhetett, amelynek a végén fejbe lőttek egy nagycsaládos erdészt.

Illegális vadkanvadászatot szervezhetett május 7-én a magyarremetei expolgármester, az esemény azonban tragédiával végződött, egy lövéstől egy háromgyermekes erdész, Marius Laza elhunyt – írja a Főtér.ro.

Az erdélyi portál információi szerint ráadásul a vadászaton először megpróbálták eltüntetni a bizonyítékokat, és csak azután hívtak mentőt a fejbe lőtt illetőhöz.

Az első hírek még arról szóltak, hogy a lőtt sérülést a mézgedi Sebastian Bologa okozta, de semmilyen más körülmény nem látott napvilágot a vadászatról, ám aztán munkába lépett az ügyészség, és egy hónap alatt furcsa dolgok derültek ki:

  • Bologa mellett még hat személy felelőssége megállapítható, részt vehettek a megkésett mentőhívásban is, hogy mentsék a bőrüket
  • az újabb vádlottak között van Adrian Ştefănică volt magyarremetei polgármester, aki jelenleg a belényesi erdőfelügyelet mérnöke
  • a vádlottak közt van az expolgármester testvére, Ioan Ştefănică erdész, Alin Letea, az erdőfelügyelet alkalmazottja, Cosmin Iştoc, a magyarremetei önkormányzat környezeti felügyelője, Ioan Lezeu építési vállalkozó, valamint egy hajtóként közreműködő juhász, Nicolae Magda
  • tanúként a mézgedi Geczi Ştefant hallgathatták ki

A késlekedés egy órán át tarthatott, Marius Laza másnap halt meg a kórházban, nem tudták eltávolítani az agyába fúródott lövedéket.

A hat gyanúsított őrizetbe került, öten azonban fellebbeztek. Ügyvédjük szerint nincs is bizonyíték arra, hogy részt vettek volna az illegális vadászatban.

infostart

hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Már 232 ezer nemzeti konzultációs kérdőívet töltöttek ki a magyarok

Géza

Robbantással fenyegetőztek Győrben! Kiürítették a megyei bíróságot

Mazsi

Az operatív törzs részleteket is elárult a 37 éves, fiatal elhunyt ügyéről

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!