Hirmagazin.eu
18+

Külföld – Már gyerekként arról álmodott, hogy feldarabol és megeszik egy nőt: újra emberhúsra vágyik a börtönből szabadult kannibál 🔞

Már gyermekkorában arról álmodott, hogy meggyilkoljon, feldaraboljon, majd megegyen egy nőt. Aztán ezt az álmát meg is valósította. Ennek ellenére már újra szabad ember: Issei Sagawa 1981-ben gyilkolt, de mindössze két évet ült börtönben, majd három esztendőt töltött diliházban. Azóta is emberhúsról álmodik.

Sagawában először gyerekként fogalmazódott meg, hogy „milyen finomnak tűnik” egyik osztálytársának combja. Majd 31 év múltán – amikor a japán származású férfi már Franciaországban élt – a gondolatokat tettek követték.

Még több külföldi hír

A érfi párizsi egyetemen ismerkedett össze a holland Renee Hartevelttel, akivel közeli kapcsolatot alakított ki, sőt, többször meghívta magához vacsorára. Bár a nőt első próbálkozásra nem sikerült megölnie – ugyanis a lövése célt tévesztett –, újra megkísérelte a dolgot, s másodszor már sikerrel járt. Igaz, egy pillanatra megszólalt a lelkiismerete, és majdnem mentőt hívott, de aztán gyorsan meggondolta magát.

Azt gondoltam,ácsi, ne légy hülye. Hiszen erről álmodsz 32 éve, és most végre megtörténik– elevenítette fel az emléket az All That’s Interesting című online lapnak a férfi, aki megerőszakolta, majd felnyitotta az előtte heverő holttestet.

Először az egyik farpofájába vágtam bele. Mindegy, milyen mélyre vágtam, rengeteg zsír volt a bőr alatt. Olyan volt, mint egy kukorica, időbe telt, mire eljutottam a vörös húsig. Abban a pillanatban azonban, amint azt megláttam, az ujjaimmal kitéptem belőle egy darabot, majd a számba hajítottam.Ez történelmi pillanat volt a számomra

 mesélte. Hozzátette: nem állt szándékában megölni a lányt, csak enni akart belőle. Úgy fogalmazott, hogy ez számára egy fétis, a hús felfalása iránti vágya csupán a normális szexuális vágyak kiterjesztése.

Még több külföldi hír

A gyilkosságot követő két napban Sagawa megette, egy részét pedig lefagyasztotta a lány kismedencei területének. A lábait, a törzsét és a fejét két bőröndbe pakolta, majd taxit hívott. A Bois de Boulogne parkhoz vitette magát, majd az ott lévő kis tóba akarta hajítani a táskákat. Szerencsétlenségére a parkban lévő emberek észrevették, hogy a nála lévő bőröndökből vér csöpög, így értesítették a rendőrséget. A kiérkező járőröknek Sagawa csak annyit mondott: „Megöltem, hogy megegyem a húsát”.

A férfi a következő két évet egy francia börtönben töltötte, a tárgyalására várva. A bíróság végül beszámíthatatlannak nyilvánította Sagawát, így ejtette a vádakat, a férfit pedig örök életére elmegyógyintézetbe küldte. Ezt követően Japánba deportálták, ám mivel a bírósági iratokat a vádak ejtése miatt lezárták, így a japán hatóságok nem fértek azokhoz. Ezek hiányában viszont a férfit kénytelenek voltak szabadon engedni.

Sagawa 1986-ban sétált ki a diliházból, azóta is szabad ember, és Tokió utcáit járva arról ábrándozik, hogy egyszer ismét emberi húst fogyaszthat. Bevallása szerint leginkább minden nyaranra gyengül el, amikor a nők lengébben kezdenek öltözködni. Legutóbb, alig néhány napja, egy igazán dekoratív fenekű nő láttán ébredt fel benne az elhatározás, hogy a halála előtt még legalább egyszer mindenképpen szeretne belekóstolni valakibe.

A férfi azt is eltervezte, hogy legközelebb a vékony hússzeleteket enyhén megfőzi majd, hogy megízlelhesse a hús természetes aromáját.

Egyelőre azonban az írói karrierjére koncentrál, ugyanis nemrég adta ki 20. könyvét „Gyönyörű lányok rendkívül intim fantáziái” címmel. Sagawa reméli, hogy aki olvassa majd, többé nem valamiféle szörnyként tekint majd rá.

Még több külföldi hír

(All That’s Interesting)

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

A szexhez is “öltözzünk fel”

info

Te tudod mi a legerősebb összetartó kapocs?

Mazsi

Kiutasítottak két iránit, akik megszegték a karantént és agresszíven viselkedtek az ápolókkal (18+)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------