Hirmagazin.eu
Főoldal » Külföld – Fellázadtak a vállalkozók, kijelentették, elég volt, kinyitják üzleteiket…
Külföld

Külföld – Fellázadtak a vállalkozók, kijelentették, elég volt, kinyitják üzleteiket…

A varsói kormány bejelentette, hogy fenntartja korlátozó intézkedéseit legalább január végéig, a korlátozások miatt bezárni kényszerülő vállalkozók azonban megelégelték sanyarú sorsukat, és  közölték, hogy ők a zárlat meghosszabbítása ellenére is kinyitnak.

VENDÉGLŐK, SZÁLLODÁK, SPORTPÁLYÁK, FODRÁSZOK, KOZMETIKUSOK EGYSZERRE JELENTETTÉK BE, HOGY ŐK BIZONY LEGKÉSŐBB JANUÁR 18-IG KI FOGJÁK NYITNI VÁLLALKOZÁSAIKAT.

Business Insider Polska cikke alapján írta a napi.hu, hogy a legtöbb vállalkozó már úgy érzi, hogy elment a falig, „felemésztik őket a helységek bérleti díjai, a hiteltörlesztések, félnek a fizetésképtelenségtől és életük munkájának elvesztésétől”.

A lázadás a kabinettel szemben egyébként nem esélytelen a lengyel vállalkozók számára, mivel nemrég egy bíróság egy kinyitó fodrász javára döntött, mondván, hogy a zárlat érvénytelen, mivel azt a lengyel kormány rendeletben hirdette meg, így az alkotmányellenes.

A VÁLLALKOZÓK SZERINT A TÁRSADALOM MELLETTÜK ÁLL.

A vállalkozók akcióját „Mi kinyitunk!” jelszóval hirdették meg. Bejelentésükkor mindenkit biztosítottak afelől, hogy a szigorú egészségügyi szabályok betartásával vigyáznak vendégeik, ügyfeleik biztonságára. Közölték, hogy szerintük „mindenkinek joga van a munkához, mindenkinek van családja, szerettei, akiket el kell tartania és akikért felelős”.

origo

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Összeütközött két kisrepülőgép Franciaországban, többen meghaltak

Géza

Szoknyás férfiak vezetik a helyi járatokat – VIDEÓ

Mazsi

Szívmasszással hozta vissza a kiscicát a halálból a tűzoltó – videó

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!