Hirmagazin.eu
Külföld

Külföld – Elvált a férjétől, hogy hozzámenjen az apósához: “Botrányosan hangzik, de tagadhatatlanul egymásba szerettünk”..

A nő beleszeretett volt férje mostohaapjába, aki 30 évvel idősebb nála, miután a válása alatt végig támogatta őt.

Elvált a férjétől, hogy hozzámenjen az apósához: Fotó: Jeff Quiggle/Facebook

A 31 éves Erica Quiggle, a Kentucky állambeli Harrodsburg városából, feleségül ment volt férje mostohaapjához, a köztük lévő 30 éves korkülönbség ellenére. Quiggle 2008-ban otthagyta a középiskolát, és összeköltözött az első szerelmével. Két évvel később szakított vele, és egy áruházban vállalt munkát, hogy el tudja tartani magát. Itt ismerkedett meg egy barátnője testvérével, Justin Towell-lel.

Fotó: Jeff Quiggle/Facebook

Erica úgy érezte, hogy ő a megfelelő férfi a számára, és hamarosan össze is házasodtak. A kezdeti szikrák azonban sajnos gyorsan kihunytak, és még kisfiuk születése sem tudta megmenteni a házasságukat. Erica karrierje egyre jobban alakult, de a Justinnal való kapcsolata sehogy sem akart jobbra fordulni.

„Összességében nagyon rossz volt a kapcsolatunk. De szeretem a fiamat, és miatta maradtam még mindig a házasságban. Elszorult a szívem, ha arra gondoltam, hogy el kell őt vinnem az otthonából, az apja mellől.” – emlékszik vissza Erica. Abban az időben Erica apósa, Jeff Quiggle házassága is éppen véget ért, de a férfinak mégis volt ereje támogatást nyújtani Ericának, akit már 16 éves kora óta ismert, hiszen Justin testvére és Erica barátnők voltak.

Fotó: Jeff Quiggle/Facebook

Erica hamarosan rájött, hogy többet érez a férfi iránt, de eleinte megpróbálta titkolni az érzéseit, mert félt, hogy elronthatja a kapcsolatukat. Ugyanakkor a 30 éves korkülönbség is aggasztotta. 2017-ben, amikor már mindketten egyedülállók voltak, Erica megtudta, hogy Jeff is ugyanúgy érez iránta. Végül úgy döntöttek, adnak egy esélyt a kapcsolatuknak, és hamarosan nyilvánosságra is hozták azt.

Miután rájöttek, hogy nem hagyhatják figyelmen kívül az érzéseiket, összeköltöztek. „Az összeköltözés volt a legjobb dolog. Mindenki vitatkozik, de ez a kapcsolat békés volt. Minden időnket együtt töltöttük, közösen kirándultunk.” – mondta Erica. Hamarosan az is kiderült, hogy közös gyermeket várnak, és Jeff eljegyezte a lányt.

Fotó: Jeff Quiggle/Facebook

Összeházasodtak, és 2018-ban megszületett a lányuk, Brexlee„Botrányosan hangzik, de tagadhatatlanul egymásba szerettünk. Mindennek ellenére a kapcsolatunk most tökéletes.” – mondta Erica, a köztük lévő korkülönbségről pedig így nyilatkozott: „Jeff a fiatal lélek, én pedig az öreg lélek. Nevet, amikor ezt mondom, de végül minden jól alakult – és Justin végtelenül megértő volt.”

Justin is újranősült, de a fiuk nevelésében mindketten kiveszik a részüket. „Most minden rendben van közöttünk. Már nincs köztünk gyűlölet. Beszélünk a fiunkról, és mindketten továbbléptünk az életben.” – mondja JustinJeff pedig azt állítja, Ericában megtalálta a lelki társát. „Úgy szeretjük egymást, ahogy vagyunk, és ki fogjuk élvezni a rendelkezésünkre álló időt. Soha nem foglalkoztunk a korkülönbséggel, egyszerűen csak egymásba szerettünk, úgy ahogy vagyunk.”

Fotó: Jeff Quiggle/Facebook

Erica most nagyon boldog Jeffel, és próbál véget vetni azoknak a pletykáknak, miszerint azért vált el a volt férjétől, hogy Jeffel lehessen. „Amikor eldöntöttük, hogy elválunk, a házasságunk egyszerűen csak nem működött.”

Erica, Jeff és Brexlee boldog családként élnek, és Justin is áldását adta rájuk. „Már néhány éve annak, hogy mindez megtörtént, és magam mögött hagytam a múltat, továbbléptem. Most jó a kapcsolatunk, és a fiunk miatt mindenképpen annak is kell maradnia.”

twice

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Egészen morbid: emberi maradványokat küldenek az űrbe

Mazsi

Az orosz légierő az Iszlám Állam elleni célzott csapásokat hajt végre

Edit

Nyolc hónap után minden tüzet eloltottak Új-Dél-Walesben

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------