Hirmagazin.eu
Főoldal » Külföld: Elképesztő dolog derült ki a gyönyörű modell gyilkosáról..
Külföld

Külföld: Elképesztő dolog derült ki a gyönyörű modell gyilkosáról..

Továbbra is gyászolják rokonai azt a fiatal, csinos worcesteri modellt, akinek a gyilkosságáról két hete írtunk először.

Christina barátai kedves szavakkal emlékeztek meg a modellről, legjobb barátnője pedig gyűjtést szervezett Christina árván maradt lánya kilencedik születésnapja alkalmából.

A nő megölésével vádolt 24 éves férfiról azóta kiderült, hogy egy nyolcéves gyereket is megpróbált megölni, ezért most gyilkossági kísérlet miatt is felelnie kellett.

Eddig igen keveset lehetett tudni Christina Rowe feltételezett gyilkosáról, ám a 24 éves férfiról azóta kiderült, hogy szintén Worcesterben élt, anyjával egy háztartásban. Zenészként keresett pénzt, egy bandában gitározott.

FEBRUÁR 10-ÉN MEGVÁDOLTÁK A 28 ÉVES CHRISTINA ROWE MEGÖLÉSÉVEL, MIUTÁN A MODELL HOLTTESTÉT A SEVERN FOLYÓBAN TALÁLTÁK MEG. BYRNE-T EKKOR ŐRIZETBE VETTÉK, HOGY BIZTOSÍTSÁK JELENLÉTÉT A 16-ÁN MEGTARTOTT TÁRGYALÁSON. IDŐKÖZBEN AZ IS KIDERÜLT RÓLA, HOGY EGY NYOLCÉVES KISLÁNYT IS MEGPRÓBÁLT MEGGYILKOLNI. 

Hasonló hírek

Orosz hadihajók akadályozzák egy tenger alatti vezeték építési munkálatait

info

Tovább szedi áldozatait az ítéletidő Olaszországban

Géza

Hitlert utánozná az Iszlám Állam vezetője

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!