Image default
Bulvár

Kulcsár Edina életében most már a karrieré a főszerep

Kulcsár Edina mindenki elkáprásztatott a szépségével, így nem is csoda, hogy egész ország volt rá büszke. Nagyon úgy tűnt, hogy a magánéletében is minden rendben van, ám ez mégsem alakult tökéletesen a szempontjából.

Kulcsár Edina

Szakított a párjával, első sorban a karrierje miatt. Jelenleg műsort vezet, saját ruhakollekciót tervez és tudatosan egyengeti a karrierjét.

A glamouronline.hu készített vele interjút, amelyből megtudhatod, hogyan is talált rá a műsorvezetői szakma.

Kulcsár Edina„Nem régóta egy teljesen új szerepben a műsorvezetőként is találkozhatunk veled.

Egy castingra jelentkeztem a TV2-höz, ahol az Aktív című műsorhoz kerestek új műsorvezetőt, mert Gombos Edina jelenleg szülési szabadságát tölti. Soha nem voltam az a típus, aki hátratett kézzel otthon ül és várja a lehetőségeket, hanem hiszek abban, hogy a sikerekért keményen meg kell küzdeni. A műsorvezetés régóta foglalkoztatott, így kapva kaptam a casting lehetőségén.

Gondoltad volna, hogy téged választanak?

Egyáltalán nem gondoltam, hogy rám fog esni a választás, hiszen több nálam jóval tapasztaltabb műsorvezetőt is meghallgattak. Talán ennek köszönhető, hogy a lehető legnagyobb nyugalommal és stressz nélkül vettem részt a válogatáson. Egyszerűen csak önmagamat adtam és maximálisan arra törekedtem, hogy a legjobb formámat mutathassam.

Mivel nem kaptam értesítést a válogatás után pár nappal, így szinte 100%ig meg voltam győződve, hogy biztos nem engem választottak. El tudod képzelni mennyire váratlanul ért, mikor felhívtak és közölték, hogy én leszek az új műsorvezető?!

Mit jelent neked, hogy nem csak szépségkirálynőként, hanem a TV2 műsorvezetőjeként is találkozhatunk veled?

Óriási elismerés, és mindent meg fogok tenni azért, hogy bebizonyítsam, hogy ebben a szakmában is megállom a helyemet. Van mit még tanulnom, viszont úgy érzem napról-napra fejlődök, amit a kitartásomnak, akaratomnak és a szakma iránti alázatomnak köszönhető. Mindkét műsor az Aktív és a

Több, mint testőr műsor is közel áll hozzám. Mindegyik műsorban otthonosan mozgok, a közélet a sztárhírek és az egészséges életmód is fontos nekem.

A műsorvezetés mellett a divattervezésbe is belekóstoltál és a napokban mutattad be Edina Kulcsár névre keresztelt saját kollekciódat! Hogyan jött a tervezés ötlete?

Még a szépségverseny ideje alatt született meg a saját márka gondolata. Szeretek több lábon állni és a divat is nagyon közel áll hozzám. Egy szép ruha nagyban meghatározhatja a megjelenésedet, így szerettem volna, ha ebben nem csak magamnak, hanem másoknak is tudok segíteni. 

Milyen stílust képvisel az első kollekció?

Nőies, hordható darabokat igyekezetem tervezni, amiben visszaköszön a saját stílusom is. Persze nem csak a visszafogott vonalra, hanem azokra is gondoltam, akik a merészebb énünket szeretnék kifejezni. Alapvetően az volt a célom, hogy a klasszikus, letisztult, minimál stílus képviselő ruhák szülessenek.”

Forrás: delina

Hasonló hírek

Öreg bácsinak maszkírozta magát a drogdíler,így bújt el a rendőrök elől

Edit

Britney lenge nyári ruháját felkapta egy kóbor szellő

Edit

Angela Merkelnek nevezte el gyermekét egy ghánai nő

info