Image default
Média és szórakozás

Krónikus betegség támadta meg Király Viktort

Király Viktor képtelen meggyógyulni, lassan már egy hónapja beteg.

A Sztárban Sztár versenyzője hősként állja a megpróbáltatásokat és hétről-hétre magas színvonalon teljesít a vasárnapi műsorban.

Király Viktor nem panaszkodik, de azt nem titkolja, hogy mostanában nincs jó formában. Az énekes a Ripost-nak elárulta rossz közérzete okát.

Meg vagyok fázva, de inkább az a probléma, hogy nem tudok meggyógyulni. Nincs időm kipihenni, mert egyfolytában fellépek. 

– árulta el az énekes, a TV2 stúdiójában.

Viktor nyilván örül, hogy ilyen kapós, de azt nem tagadja, hogy a nagy hajtás megterheli a hangszálait. Nem is csoda, hiszen hetek-óta bújik más előadók bőrében, és míg Charlie-ként mélyen kellett énekelnie, addig Princet fejhangon, végtelen magasságokban kellett megidéznie a Sztárban Sztár színpadán. Király Viktor ezen a héten sem lesz könnyebb helyzetben, hiszen Cindy Laupert rekedtes magas hangját kell kiénekelnie és ez a feladat nem csak a hangszálait, de hiúságát is próbára teheti.

“Nem szeretek csaj lenni, mert nem érzem át annyira a szerepet. Cindy Laupert egy apró nő hatalmas hanggal, de az sokkal nagyobb kihívást jelent, hogy miniszoknyában kell kiállnom a közönség elé.

– mondta nevetve Király Viktor, aki eddig szinte az összes produkcióját tökéletesen adta elő, a zsűri odáig volt az alakításaiért.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hasonló hírek

A filmesek kreativitása révén születhet meg a minőségi tartalom az NMHH elnöke szerint

info

Elég a hazudozásból: Magyarországon tombol a médiaszabadság (Érdemes elolvasni!)

Edit

Catherine Zeta-Jones csábító szelfijei láttán csak irigykedni tudunk

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------