Főoldal > Hírek > Főhírek > Külföld > Krokodilok közé ugrott a sámán, azt hitte, varázsereje van – VIDEÓ
Krokodilok közé ugrott a sámán, azt hitte, varázsereje van - VIDEÓ

Krokodilok közé ugrott a sámán, azt hitte, varázsereje van – VIDEÓ

Hirdetés

A spirituális vezető meg volt győződve arról, hogy misztikus hatalma van a hüllők felett. Elképesztő magabiztossággal indult útjára.

A Borneó szigetén élő sámán a Samarinda nevű város közelében lévő tóba merészkedett be. A víz krokodiloktól hemzseg, ám őt ez cseppet sem zavarta, sőt! A férfi meggyőződéssel hitte, hogy varázserejének köszönhetően nem támadhatják meg a hatalmas hüllők.

A pasas egy rövid meditációs gyakorlatot is tartott a vízben, merőlegesen lebegve, hogy biztosra menjen. Az ezoterikus praktika viszont nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket: néhány métert úszott a zavaros vízben, amikor egy krokodil a mélybe rántotta és megölte a távol-keleti spirituális vezetőt – írja egy jakartai hírportál.

A tragédia minden egyes mozzanatát filmre vették a sámán barátai, akik a partról nézték végig ismerősük haláltusáját.

“A férfi holttestét egyben találtuk meg, egyedül a lábán voltak harapásnyomok. Halálát fulladás okozta. A krokodil túl sokáig tartotta víz alatt, elfogyott a levegője.”

– nyilatkozta a helyi rendőrség, akik sajnos július óta már a harmadik, krokodilok okozta halálesetet regisztrálták a környéken.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: