Hirmagazin.eu
Főoldal » Kritikus állapot: Betegsége miatt retteg a színpadon Törőcsik Mari!
Bulvár

Kritikus állapot: Betegsége miatt retteg a színpadon Törőcsik Mari!

A ko­moly egész­ségi prob­lé­mák­kal küzdő mű­vésznő már szín­padra is ne­he­zen áll. Ag­go­da­lom­mal tölti el, hogy ál­la­pota miatt bár­mi­kor be­le­buk­hat a da­rabba.

Múlt héten újabb kórházi kezelésre szorult gyenge tüdeje miatt Törőcsik Mari, de a szigorú orvosi utasítás ellenére mégsem bírja az egész napját pihenéssel tölteni. Hamarosan bemutatja a Nemzeti Színház a Galilei élete című darabot, melyben a Kossuth-díjas művésznő is szerepet kapott.

Ugyan a legkisebb megfázás is végzetes lehet számára, neki mégis az a legfontosabb, hogy színpadon lehessen. Így aztán kockáztat, és eljár a próbákra, még akkor is, ha nem szabadna emberek közé mennie.

Kritikus állapot: Betegsége miatt retteg a színpadon Törőcsik Mari!
Budapest, 2011. január 20.
A Nono szerepét alakító Törőcsik Mari két felvétel között a sminkszobában beszél a Márai Sándor: Kaland című művéből azonos címen készülő film forgatásán Budapesten, az Andrássy úton egy – a film helyszínéül szolgáló – lakásban. Az 1940-ben Budapesten játszódó film rendezője Sipos József.
MTI Fotó: Kallos Bea

“A koromhoz és az állapotomhoz képest jól vagyok. Nagyon kell vigyáznom magamra, nem fázhatok meg, az utcára sem megyek inkább. Burokban tartanak, ha valaki beteg, azzal például nem találkozom inkább. Egy tüdőgyulladás nekem a véget jelentheti, ezt komolyan kell venni” – kezdte a Borsnak határozottan a színésznő.

“Kímél engem a Zsótér, hogy ne fáradjak nagyon el. Vagyok olyan marha, hogy elvállaltam az öreg szerepét, ennek a fickónak én mindent elvállalok!

A darab végén jövök csak színre, olyan sok dolgom azért nincs, de így is bizonytalan vagyok, kicsit félek. Hatvan éve félek, hogy belebukom egy szerepbe. Minden egyes előadásom előtt azon gondolkodom, hogy tudok-e én valamit egyáltalán? Most is ezt érzem…

Mondtam is a Zsótérnak: ide figyeljen, ember, ha én ebbe belebukom, akkor a bukásomat magának ajándékozom! Mert maga vett rá arra, hogy elvállaljam ezt a szerepet” – mondta mosolyogva Törőcsik.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Eszébe sem jut a válás a külön élő magyar sztárpárnak

Mazsi

Tóth Gabi és Ma­riah Carey nagy mell­vil­lan­tása

info

Keményen odamondta a véleményét az igazságszolgáltatásról Lajcsi testvére!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------