Hirmagazin.eu
Főoldal » Kránitz ellen gyűjt aláírásokat a Momentum Kispesten
Belföldi hírek

Kránitz ellen gyűjt aláírásokat a Momentum Kispesten

A Momentum aláírásgyűjtésbe kezdett a „Mr. Negyven Százalék” gúnynéven ismert önkormányzati cég vezetőjének leváltásáért

– számol be a Magyar Nemzet

Megtörte a baloldali összefogás egységét Kránitz Krisztián, a kispesti vagyonkezelő igazgatójának személye.

A kispesti Momentum Kránitz Krisztián vagyonkezelő igazgatójának a leváltását követeli és aláírásgyűjtésbe kezd az LMP-vel. Az ügy érdekessége, hogy a Momentum a háttérben a baloldali összeborulás tagjaként egyeztet és pártvezetői szinten megállapodást köt Gajda Péter polgármester csapatával, az MSZP-vel, valamint a Párbeszéddel és a DK-val. A kispesti önkormányzat közleményben reagált Paróczai Anikó momentumos önkormányzati képviselő „akciójához”.

„Méltatlan, hogy a kerület gazdálkodásával, működésével kapcsolatban alapinformációkkal sem tisztában lévő politikusok támadják Kispestet, az önkormányzatot és annak intézményeit” – írta az önkormányzat a kommünikében.

Paróczai Anikó az aláírásgyűjtés kezdetén kijelentette: Kránitz Krisztiánnak távoznia kell. A Mr. Negyven Százalékként ismert politikus, volt helyi önkormányzati képviselő Gajda Péter polgármester régi hűséges harcostársa.

Ismeretes, a Magyar Nemzet és a Hír TV által megszerzett hanganyagokon Lackner Csaba részletesen beszél egy, a helyi MSZP által működtetett ­korrupciós hálózatról. Mint mondta, a pénzt közvetlenül nem az önkormányzati büdzséből kell elvenni, az külső vállalkozóktól áramlik vissza. Beszélgetőtársainak azzal is kérkedett, hogy havonta másfél millió forintot keres, míg képviselőtársa, Kránitz Krisztián vagyonát 200-250 millió forintra becsülte. A hangfelvételeken Lackner közpénzek ellopásáról, visszaosztásáról és korrupciógyanús visszaélésekről mesél társainak. Az egyik videófelvételen kólának nevezett fehér port tartalmazó zacskót tart egy ventilátor elé, vélhetően azért, hogy kiszárítsa a gyanús anyagot.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Megint futóverseny nehezíti a fővárosi közlekedést

Edit

Most érkezett: Káosz az M7-es autópályán, el se indulj a Balatonra

Mazsi

Csaknem kétezer határsértőt állítottak meg Csongrád megyében

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------