Hirmagazin.eu
Főoldal » “Közölték, hogy meghalt, bevallom, összeestem a fájdalomtól” – megszólalt a Telepy utcai konfliktus áldozatának édesanyja..
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

“Közölték, hogy meghalt, bevallom, összeestem a fájdalomtól” – megszólalt a Telepy utcai konfliktus áldozatának édesanyja..

Édesanyja próbálta újraéleszteni azt a 19 éves fiút, akit múlt héten szíven szúrt, és még azon túl, 17-szer megszúrt a 20 éves B. János.

A gyilkosság Budapesten, a Telepy utcában történt. A gyászoló édesanya azt állítja, semmilyen bosszút nem terveztek a feltételezett elkövető ellen, akinek valójában az áldozat testvérével volt korábban konfliktusa.

Megszúrtak egy 19 éves fiút..

Amint arról médiánk is beszámolt, múlt héten Budapesten, a 9. kerületben szíven szúrta két férfi a 19 éves Csabát. A fiatal férfi édesanyja kezei között halt meg, az asszony azóta teljesen összeomlott. Akkor, a helyszíni beszámolók szerint, az áldozat családja vérbosszút kiabált, a helyszínre rengeteg rendőr érkezett.

Elfogták a tetteseket

A tettest és társát, nem messze a Telepy utcától fogták el a rendőrök a gyilkosság után nemsokkal. Azóta mindketten előzetes letartóztatásban vannak.

Nem volt drogos

„A gyermekem nem volt bűnöző, sőt, még büntetve sem volt soha, mindössze egyszer bírságolták meg gyorshajtás miatt. Az is elterjedt róla, hogy drogos, de ez sem igaz, a boncolás is kimutatta, hogy nem volt kábítószer a vérében. Becsületes életet élt, raktárosként dolgozott, a szabadidejét pedig élete párjával töltötte” – mondta a gyászoló édesanya a Blikknek.

Barátnőjével élt édesanyja lakásában

A gyilkosság estéjén Csaba egyik ismerőse a BudaPestkörnyeke.hu-nak is ezt erősítette meg, hogy a férfinek volt munkája, célja, az édesanyjával élt a Telepy utcában. Az anya most azt mondta, hogy Csaba barátnője is velük lakott. Kisbabát terveztek a fiatalok.

Csaba testvérét keresték

„A késelés előzménye annyi volt, hogy a testvére az előző nap a benzinkúton összeveszett ezekkel az emberekkel, és őt akarták megkeresni, nem is Csabát. Sajnos a másik fiam ezt nem mondta el nekünk, így Csabikám nem készülhetett fel a támadásra” – mondta Mária.

„Gyere, mert megszúrtak”

Amikor a két férfi többször megszúrta, Csabának már csak annyi ereje maradt, hogy elkiáltsa magát: „Édesanyám, gyere, mert megszúrtak”.

Összeesett a fájdalomtól

„Rohantam, de már késő volt. A mentők hamar itt voltak, addig én a ház előtt várakoztam. Közölték, hogy meghalt, bevallom, összeestem a fájdalomtól. Most is csak épphogy létezem, nekem ő volt a mindenem!” – mesélte a gyászoló édesanya.

Nem terveznek bosszút

Az édesanya azt mondta, hogy semmiféle bosszút nem terveznek a tettesekkel szemben. Azt remélik, a gyilkos megkapja méltó büntetését.

Vagyonőri és fegyverismereti vizsgával rendelkezett a Telepy utcai késelés feltételezett elkövetője, az áldozat előzetesen többször rálőtt B. Jánosékra..

Vagyonőri és fegyverismereti vizsgával rendelkezett az a 20 éves férfi, aki szerda este szíven szúrta a 19 éves társát a 9. kerületben. A rendőrség közleménye szerint az áldozat a késelés előtt több lövést adott le támadóira. A 19 éves férfi azonnal meghalt, rokonai a gyilkosság után még órákig dühösem gyülekeztek a környéken.

Dühös rokonok

Az eset a Telepy utcában történt, a tettest, nem messze a gyilkosság helyszínétől fogták el. Az áldozat dühös rokonai először az utcán, majd a közeli benzinkúton gyülekeztek, „Vérbosszú, halálbüntetés” szavakat skandáltak.

Sorfalat álltak a rendőreink

A helyszínen több mint 50 rendőr volt, akik sorfalat álltak a dühönös rokonok előtt. Így végül elmaradt a balhé.

Rendőreink vigyáztak a rendre

Szeretett szórakozni

M. Csaba egyik ismerőse azt mesélte portálunknak, hogy a 19 éves áldozatottal többször járt bulizni. Rendes gyereknek titulálta, ahogyan mondta „nem az a cigány volt, aki nem dolgozott, csak úgy volt”.

Alkalmi munkákból élt

Csabának volt munkája, igaz alkalomszerűen dolgozott, főleg segédmunkákat vállalt. A fiúnak voltak céljai.

Állítólag a testvérét akarta megölni

Az áldozat egyik ismerőse a gyilkosság után a Facebookon azt írta, hogy a tettes nem Csabát, hanem a testvérét akarta megölni, de ezt az információt a  rendőrség nem erősítette meg.

A tettes szerette a BMW-ket

Lapunk azt is megtudta, hogy a feltételezett tettes B. János. A férfi Facebook oldala szerint két kislány édesapja. Valószínűleg nagyon szereti az autókat, főleg a BMW-ket, sokszor posztolt jó autókról. Több videót is feltett magáról, ahogyan autózik a városban. Láthatóan szerette a sebességet.

Vagyonőri állást keresett

Decemberi bejegyzése szerint vagyonőri állást keresett, azt írja magáról, hogy 2018 júniusában vagyonőri és fegyverismereti vizsgát tett.

Ismerte a Károly Körúti baleset áldozatát

November 1-jén hajnalban, Budapesten a Károly körúton egy autó csapódott egy oszlopnak. Az autó 17 éves vezetője a helyszínen meghalt. B. János Facebook oldalán novemberben gyászolta a baleset áldozatát.

Gyászolta az áldozatot

Ezt írta: „Isten nyugtasson drága öcsém, szeretlek nagyon, isten vigyázzon utadon rád kedves öcsém, felfoghatatlan ami történt, pont veled ilyen fiatalon”. A bejegyzéshez az áldozat fotóját is mellékelte.

A megszúrt fiú lőtt

A rendőrség csütörtökön közleményében ezt írta: „A 19 éves férfi egy Telepy utcai társasház előtt egy korábbi vitás ügy miatt keveredett szóváltásba B. Jánossal és 21 éves K. Antallal. A vita során a 19 éves férfi elővett egy gumilövedékes fegyvert, és több lövést adott le B. Jánosra és társára, majd bemenekült egy társasházba”.

A késelés után megverték

„B. János és K. Antal követték a lépcsőházba a férfit, ahol B. János egy késsel megszúrta, majd társával, K. Antallal többször megrúgta és megütötte. A két férfi ezután elmenekült a helyszínről, őket a budapesti rendőrök pár percen belül a helyszín közelében elfogták” – írja a rendőrség.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a gyilkosság után;

Forrás: Gombkötő Krisztián

budapestkornyeke

 

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Elképesztő! A bűncselekményről egyetemfoglalós videójátékot fejlesztenek az SZFE hallgatói..

Géza

Villanyoszlopot döntött ki egy autó Tahitótfaluban, 43 lakásban nincs áram

info

Egy 21 éves nő holttestét találták meg a nyíregyházi szurkáló autójában

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!