Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Közmunkások lopták el és ették meg a város büszkeségét Boriszt, a csodálatos pávát

Szomorú a kiskörei család, mert ellopták a 100 ezer forintot érő díszállatukat, a környék büszkeségét, Boriszt a pávát. Kiderült közmunkások díszes csirkének nézték, elkapták, megölték és megfőzték. A páva tulajdonosa kifakadt a közösségi-oldalán.

Megfőzték a díszes madarat

Közmunkások elloptak egy százezer forint értékű pávát egy családi háztól Kiskörén. Miután elvitték az állatot megölték, megfőzték és megették. Egy páva 50 évig is élhet, Borisznek 5 év jutott – írta a páva tulajdonosa, Hoffer Lehel a Facebookon.

Szabadon élt a madár

Hoffer úr elmondása szerint a Borisz nevű hím páva öt éve élt családjukban: 4 évet Jászberényben, idén pedig Kiskörén, ahol szabadon járkált az udvarban és a környéken.

Sokan szelfiztek Borisszal

Borisz igazi turistalátványosság volt, sokan rendszeresen látogatták az állatot, és megszokott dolog volt, hogy elhozták a gyerekeket és megcsodálták, megsimogatták, és szelfiztek vele.

Elvitték és megfőzték

A férfi elmondása szerint pár nappal korábban vették észre, hogy a nagyjából százezer forintot érő állat eltűnt a kertből, és hiába járták körbe a várost, nem találták. Végül megtudták, mi történt. A ház előtt dolgozó közmunkások amíg nem figyelt oda a tulajdonos ellopták a színpompás madarat, elvitték és megfőzték.

Nem a közmunkásokat akarja bántani

Hoffer Lehel ezután nem rejtette véka alá mit gondol ezekről az emberekről. Így fogalmazott: „Szavakban le sem tudom írni, mit érzek most. És most félreértés ne essék. Egy rossz szavam sincs azok felé akik közmunkával foglalkoznak. Nem. Nem ellenük irányul ezen posztom” – írja a férfi.

Tollak nélkül 1 kg-ot sem nyom az állat

„Szerencsétlen állat 1 kg súlyú sincs összesen a tollait leszámítva. Értéke körülbelül 100.000 magyar forint. De kérdezem én, még ha nem is ismeri ezt a számot, nem látja, hogy ez egy nemes állat? Ránézésre nem lehet észrevenni, hogy nem egy haszonállatról beszélünk?

Az idióták, ha eladták volna 100 kg húst vehettek volna az ár

Ezek az emberek, a primitív hozzáállásukkal, átlagon bőven aluli IQ-jukkal megáldva, csak annyit láttak, hogy egy csirke szerű állat. Annyi eszük nem volt, hogy eladják egy kereskedőnek, vagy bárkinek aki ezekkel foglalkozik. Nem. Ők megfőzték azt a ~80 dkg-s állatot. Körülbelül 100 kg húst kaptak volna érte a boltokban, ha eladják inkább az állatot.

Van választójoguk

Ezek után, mint akik jól végezték dolgukat el is mesélték ismerőseiknek, így jutott el hozzánk is az információ” – írta a páva tulajdonosa a közösségi oldalán, aki azt is hozzáteszi, hogy ezek az IQ-bajnokoknak is van választójoguk.

Itt az eredeti poszt

Kiemelt kép forrása: Facebook/Hoffer Lehel

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

A tokaji rendőrök mentettek ki egy bajba jutott tacskót a Tiszából! Köszönjük rendőreinknek! Oszd meg!

Géza

Halálos baleset az M7-esen: elsodortak egy férfit az autópályán

Géza

Elvágták egy férfi torkát Zuglóban

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------