Hirmagazin.eu
Főoldal » Kozmetikázhatják a német bűnügyi statisztikákat
Külföld

Kozmetikázhatják a német bűnügyi statisztikákat

Ugrásszerűen nőtt a bűnesetek száma a bevándorlókat fogadó országokban: rablás, kábítószerrel való visszaélés, testi sértés és szexuális erőszak, gyilkosság. A legfrissebb adatok azt mutatják, soha ennyi radikális muszlim nem volt még Németországban. Alig öt év alatt megduplázódott a számuk.

 Kép: 888.hu

Több statisztika létezik, de általánosságban elmondható, hogy a személyek elleni támadások, kisebb lopások és a szexuális erőszak elkövetése a jellemző a bevándorlók által elkövetett bűncselekményekre – mondta Pócza István, a Századvég Alapítvány vezető kutatója az M1 Ma reggel című műsorában. Bár a korábbi statisztikák szerint nem nőtt a bűnözés a bevándorlás eredményeképpen Németországban, a legutóbbi statisztikák ennek ellentmondanak. Ezért felmerült, hogy elképzelhető, a statisztikákat országos szinten kozmetikázzák – mondta. Így próbálják kisebbíteni a problémát, amit a bevándorlás jelent – fűzte hozzá.

Pócza István elmondta, hogy a bűncselekményeket jellemzően fiatal felnőtt férfiak követik el, 14 és 30 év közöttiek, és a bűnelkövetések aránya főként a városokban jellemző. Ezek a bűncselekmények alapvetően rombolják a közbiztonság érzetét az emberekben. A németek bűnelkövetése mindeközben csökkent – tette hozzá.

Migránsok. Kép: Hirmagazin.eu
Migránsok. Kép: Hirmagazin.eu

A német alkotmányvédelmi hivatal nagy munkát végez annak érdekében, hogy felderítse és megakadályozza ezeket a bűncselekményeket – mondta a szakértő. De nem mindig jár ez munka sikerrel. Emlékeztetett, illegális bevándorlók tömegei érkeztek Európába, ezzel együtt Németországba is, mint első számú célországba. Jellemző, hogy saját vallási közösségüket is hergelik, a szélsőséges iszlamisták számonkérik a muszlim hátterű embereken, hogy miért nem egy erőszakosabb mecsetbe járnak – hívta fel a figyelmet Pócza István egy sajátos jelenségre Németországban.

A bevándorlók olyan háborús zónákból is érkeztek, ahol az erőszak megszokott. Ezt importálják Európába is – mondta.

Forrás: M1 Ma reggel

Hasonló hírek

Drámai fejlemények a máltai újságírónő megölésének ügyében

Géza

Megszavazta a brit parlament Nagy-Britannia csatlakozását a szíriai hadműveletekhez

info

Japán bepánikolt: atomcsapásra készülnek országszerte

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------