Image default
Belföldi hírek

Közel egymilliárd forintból újította fel négy üzletét a SPAR

A felújított áruházakban 95 fő dolgozik, a munkálatok során az energiatakarékosságra is jelentős hangsúlyt fektettek.

Négy beruházásban újította fel a SPAR országszerte négy bevásárlóközpontját, összesen, mintegy 1 milliárd forintos értékben – mondta el Maczelka Márk, a cég kommunikációs vezetője.

A legnagyobb beruházást Budapesten valósították meg, ahol 370 millió forintból alakította át az Egressy út 178/c szám alatti üzletét a vállalat. A XIV. kerületi fejlesztés során az épület főhomlokzatára új függönyfal-szerkezetet és előtetőt építettek, illetve felújították az eladóteret is. Az üzletben látványpékséget, salátabárt és a grillpultot is kialakítottak.

Pécsett az Alkotmány utcai áruház újult meg egy körülbelül 280 millió forintos beruházás keretében. Modern, tágas és átlátható berendezést kapott az eladótér és szintén kialakítottak látványpékséget, salátabárt és grillpultot, illetve alacsonyabb energiafelhasználású hűtőbútorokat építettek be. A főhomlokzati portált teljesen lecserélték, az új szerkezettel több természetes fény éri az üzletet.

Mintegy 160 millió forintot költöttek a mohácsi Horváth Kázmér utcai SPAR megszépítésére: megújult a csemegepult, a homlokzatot pedig a legfrissebb arculatnak megfelelő módon alakították ki.

veszprémi Jutasi úti üzletet 160 millió forintból újították fel. Itt új csemegepult arculat, valamint látványpékség várja a vásárlókat. Beszereltek még új pékáru bútorokat, baromfipultot, illetve kasszabútorokat is.

Maczelka Márk kiemelte: nagyon fontos, hogy a most befejezett beruházások révén nemcsak modernebb, több szolgáltatást kínáló üzletek nyíltak újra, hanem ezek energetikai szempontból is megfelelnek a kor követelményeinek: hűtő- és világítási berendezéseik kevesebbet fogyasztanak és a környezetet is kevésbé terhelik.

Forrás és kép: magyarepítok.hu

Képek: BUDDebreceni Napspar-international.com

Hasonló hírek

Elveszettnek hitt székely kincsre bukkantak az Országos Széchényi Könyvtárban

Géza

Országos összesítő – police.hu

Géza

Magyarország nem fogad be egy bevándorlót sem (Olvasd el és nézd meg!)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------