Image default
Technika, kommunikáció

Kövesse nyomon autóját, vagy feleségét (férjét) költséghatékonyan, az okostelefonja használatával! – videó

Egy új nyomonkövetési mód, melyet mindenki megengedhet magának

Volt már úgy, hogy nem tudta, hol is parkolta le a kocsit? A legjobbakkal is megesik, hogy a parkolóban járkál fel-alá, miközben a kulcstartó-távirányító gombját nyomogatja, hogy felvillanjon az autó lámpája.

Olyan is volt biztos, hogy az asszony elment a boltba, ami 5 percre van, aztán órák múlva jött meg – mondván, sokan voltak, és olyan is biztosan előfordult már mindenki életében, hogy a férj elment dolgozni, de aznap nem látták a munkahelyen, és ez akkor derült ki, mikor a feleség odatelefonált, hogy a “drágája otthon hagyta a garázskulcsokat”.

Na szóval, vannak olyan dolgok, amelyeket fel szeretnénk kutatni, mondjuk egyszerűen, nem szeretnénk hülyén meghalni.

Nincs szüksége drága jeladó készülékre senkinek sem, hogy rajta tartsa a szemét azon, amit keres, amiről tudni szeretne. Helyette használja ki a GPS rendszer nyújtotta előnyöket, anélkül, hogy belerokkanna anyagilag, egyszerűbb, mint gondolná.

Az önálló GPS rendszerek akár több tízezer Ft-ba is kerülhetnek. És ebben még nincs benne a telepítés vagy az aktiválás díja (mely jellemzően igen magas) és a választott szolgáltatás havi díja sem. A legtöbb embernek ez nem éri meg. A jó hír az, hogy az élet legnagyobb problémáinak némelyike megszűnik a modern technológiának hála. Ha Ön is hajlamos elfelejteni, hova is parkolt le, van itt egy kis kütyü és alkalmazás, ami kapóra jöhet Önnek.

Mi is az?

Ez a TracKey, egy diszkrét, kicsi, érme nagyságú eszköz, mely forradalmasítja a piacot.

Hogyan működik?

Nagyon egyszerű! Kevesebb, mint öt perc és már kész is a használatra. Csak csatlakoztassa az okostelefonjához és töltse le az ingyenes applikációt, amellyel képes lesz megtalálni az autóját bármikor.

Ha ezzel megvan, csak annyit kell tennie, hogy a kütyüt rögzíti a kulcstartóhoz, a tárcájához vagy bármi egyéb tárgyhoz vagy személyhez, aminek a helyét szeretné tudni. Ebben az esetben elég, ha elrejti valahol a kocsi belsejében, vagy női táskában, vagy férfi irattartóban, pantallóban, vagy bárhol, ahol nem feltűnő!

maps

Ezután csak nyissa meg az alkalmazást az okostelefonján és láthatja a készülék helyzetét a térképen. Ha nem találja az autóját, csak válassza ki a “készülék megtalálása” menüpontot és megkapja a frissített koordinátákat.

A TracKey-vel mindig megtalálhatja az autóját.

A következő videóban láthatja, hogyan működik (itt most egy autós verziót mutatunk be):

Mennyibe kerül?

Valószínűleg úgy gondolja, hogy ez az eszköz nagyon drága lehet… azonban ez nem igaz. Ez a legjobb benne, hogy amikor forgalomba kerül, október környékén, 10 ezer Ft + Áfa körüli áron megvehető lesz. Ami nem rossz, tekintve, hogy ezentúl soha nem kell aggódnia többet a kocsi, vagy a fura dolgok miatt.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Teleportálni akarnak az oroszok

Edit

Drónhajítógépet terveztek

info

Letölthető a vezető vírusirtó ingyenszoftvere

info