Főoldal » Kövesse nyomon autóját, vagy feleségét (férjét) költséghatékonyan, az okostelefonja használatával! – videó
Technika, kommunikáció

Kövesse nyomon autóját, vagy feleségét (férjét) költséghatékonyan, az okostelefonja használatával! – videó

Egy új nyomonkövetési mód, melyet mindenki megengedhet magának

Volt már úgy, hogy nem tudta, hol is parkolta le a kocsit? A legjobbakkal is megesik, hogy a parkolóban járkál fel-alá, miközben a kulcstartó-távirányító gombját nyomogatja, hogy felvillanjon az autó lámpája.

Olyan is volt biztos, hogy az asszony elment a boltba, ami 5 percre van, aztán órák múlva jött meg – mondván, sokan voltak, és olyan is biztosan előfordult már mindenki életében, hogy a férj elment dolgozni, de aznap nem látták a munkahelyen, és ez akkor derült ki, mikor a feleség odatelefonált, hogy a “drágája otthon hagyta a garázskulcsokat”.

Na szóval, vannak olyan dolgok, amelyeket fel szeretnénk kutatni, mondjuk egyszerűen, nem szeretnénk hülyén meghalni.

Nincs szüksége drága jeladó készülékre senkinek sem, hogy rajta tartsa a szemét azon, amit keres, amiről tudni szeretne. Helyette használja ki a GPS rendszer nyújtotta előnyöket, anélkül, hogy belerokkanna anyagilag, egyszerűbb, mint gondolná.

Az önálló GPS rendszerek akár több tízezer Ft-ba is kerülhetnek. És ebben még nincs benne a telepítés vagy az aktiválás díja (mely jellemzően igen magas) és a választott szolgáltatás havi díja sem. A legtöbb embernek ez nem éri meg. A jó hír az, hogy az élet legnagyobb problémáinak némelyike megszűnik a modern technológiának hála. Ha Ön is hajlamos elfelejteni, hova is parkolt le, van itt egy kis kütyü és alkalmazás, ami kapóra jöhet Önnek.

Mi is az?

Ez a TracKey, egy diszkrét, kicsi, érme nagyságú eszköz, mely forradalmasítja a piacot.

Hogyan működik?

Nagyon egyszerű! Kevesebb, mint öt perc és már kész is a használatra. Csak csatlakoztassa az okostelefonjához és töltse le az ingyenes applikációt, amellyel képes lesz megtalálni az autóját bármikor.

Ha ezzel megvan, csak annyit kell tennie, hogy a kütyüt rögzíti a kulcstartóhoz, a tárcájához vagy bármi egyéb tárgyhoz vagy személyhez, aminek a helyét szeretné tudni. Ebben az esetben elég, ha elrejti valahol a kocsi belsejében, vagy női táskában, vagy férfi irattartóban, pantallóban, vagy bárhol, ahol nem feltűnő!

maps

Ezután csak nyissa meg az alkalmazást az okostelefonján és láthatja a készülék helyzetét a térképen. Ha nem találja az autóját, csak válassza ki a “készülék megtalálása” menüpontot és megkapja a frissített koordinátákat.

A TracKey-vel mindig megtalálhatja az autóját.

A következő videóban láthatja, hogyan működik (itt most egy autós verziót mutatunk be):

Mennyibe kerül?

Valószínűleg úgy gondolja, hogy ez az eszköz nagyon drága lehet… azonban ez nem igaz. Ez a legjobb benne, hogy amikor forgalomba kerül, október környékén, 10 ezer Ft + Áfa körüli áron megvehető lesz. Ami nem rossz, tekintve, hogy ezentúl soha nem kell aggódnia többet a kocsi, vagy a fura dolgok miatt.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Telefonos marketingesek és zaklatók átka! Íme egy zseniális alkalmazás!

Edit

Orosz kutatók olyan internetes “robotot” fejlesztettek ki, amely ISIS toborzókra vadászik

info

Amit az új Android-tulajoknak feltétlenül tudni kell

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------