Hirmagazin.eu
Főoldal » Kövekkel dobálták meg a határváros lakói a frissen érkezett migránsokat – VIDEÓ
Külföld

Kövekkel dobálták meg a határváros lakói a frissen érkezett migránsokat – VIDEÓ

Egyre több il­le­gá­lis be­ván­dorló éri el az ame­ri­kai ha­tárt, ennek azon­ban a mig­rán­so­kon kívül szinte senki sem örül. Leg­utóbb az egyik me­xi­kói ha­tár­vá­ros kö­ze­lé­ben do­bál­ták meg a mig­ráns­ka­ra­ván tag­jait, és azt kö­ve­tel­ték, hogy men­je­nek haza.

Október közepén indult útnak az a közép-amerikai emberekből álló migránskaraván, amelynek tagjai egyre nagyobb számban érik el az áhított célország, az Egyesült Államok határát. Nagy kérdés azonban, hogy mi lesz a jobb életre vágyó, mindenre elszánt migránsok sorsa.

Donald Trump korábban már közölte, hogy inváziónak tekinti a történteket, és az amerikai katonák meg fogják akadályozni, hogy bárki is engedély nélkül beléphessen az országba.

Több olyan felvétel is bejárta a világsajtót, amin illegális bevándorlók ülnek a Mexikó és az Egyesült Államok között húzódó határkerítésen. A mexikói Tijuana nevű határváros lakóinak azonban már így is elfogyott a türelme. Kövekkel dobálták meg a napokban megérkezett migránsokat, majd azt ordították nekik, hogy nincsenek szívesen látva, ezért menjenek haza.

Egyelőre csupán a főként Hondurasból indult karaván pár száz tagja portyázik az amerikai határnál, de a következő napokban ez akár több ezresre is duzzadhat, ami elegendő bátorságot adhat nekik, hogy akár erőszakkal is megpróbáljanak betörni az USA-ba.

Forrás: Ripost

Fotó: Twitter

Hasonló hírek

Megdöbbentő részletek a tárgyalóteremből: magyar bűntársuktól szerezték a fegyvert Kuciak gyilkosai

Géza

Fókainvázió miatt kért segítséget egy kanadai város

Géza

Felfüggesztik a harcot a tálibok a földrengés után

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------