Hirmagazin.eu
Főoldal » Köszönet és tájékoztatás (Osszátok meg! Köszönjük! Hirmagazin.eu)
Belföldi hírek

Köszönet és tájékoztatás (Osszátok meg! Köszönjük! Hirmagazin.eu)

Kedves Olvasóink, Látogatóink!

Köszönjük temérdek leveleiteket híreinkkel, cikkeinkkel kapcsolatban. Mi igyekszünk a legobjektívebb tájékoztatást adni minden titeket érdeklő témákban!

Az elmúlt napokban megjelent egy Soros-interjú, amelyet egy amerikai lapról vettünk át. Sokan a forrásról érdeklődtetek, azonban mi nem vagyunk partneri kapcsolatban a forrással, így nem tudtunk azonnal információt adni annak hitelességéről, így elnézéseteket és türelmeteket kérjük mindaddig, amíg mi magunk is ellenőrizzük a forrást.

Ma, az interneten annyi valótlan forrás van, hogy nagyon nehéz eligazodni közöttük. Egy média hitelességét azonban éppen az adja meg, ha a cikkei, információi valós tényeken, valós információkon alapulnak. A Hirmagazin.eu online média igyekszik kiszűrni a valótlan forrásokat, és igyekszünk csak azokat az információkat megjeleníteni, amelyek hitelt érdemlő forrásból származnak, azonban arra sem időnk, sem kapacitásunk nincs, hogy minden egyes forrás impresszumát és adatvédelmi tájékoztatóit elolvassuk.

A hivatkozott cikkből adódóan, akit bántott, vagy sértett, attól ezúton kérünk elnézést, és a forrás valódiságának ellenőrzése után jelentkezünk és hitelt érdemlő tájékoztatást adunk!

Olvassátok továbbra is médiánkat, és bárkinek, bármilyen észrevétele, javaslata van, örömmel várjuk levelét!

Osszátok meg, hogy hasonlóképpen eljusson mindenkihez, mint ahogyan híreink, cikkeink is eljutnak a szélrózsa minden irányába! Köszönjük! Hirmagazin.eu

Üdvözlettel: a Hirmagazin.eu online média munkatársi kollektívája

Hasonló hírek

Az Európai Bizottság 54 ezer menekült kötelező átvételét javasolja Magyarországtól

info

Árvízvédelmi készültség van a Dunán is

info

Már csak 3 nyugodt napjuk van az iskolásoknak

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------