Image default

Kedves Olvasóink, Látogatóink!

Köszönjük temérdek leveleiteket híreinkkel, cikkeinkkel kapcsolatban. Mi igyekszünk a legobjektívebb tájékoztatást adni minden titeket érdeklő témákban!

Az elmúlt napokban megjelent egy Soros-interjú, amelyet egy amerikai lapról vettünk át. Sokan a forrásról érdeklődtetek, azonban mi nem vagyunk partneri kapcsolatban a forrással, így nem tudtunk azonnal információt adni annak hitelességéről, így elnézéseteket és türelmeteket kérjük mindaddig, amíg mi magunk is ellenőrizzük a forrást.

Ma, az interneten annyi valótlan forrás van, hogy nagyon nehéz eligazodni közöttük. Egy média hitelességét azonban éppen az adja meg, ha a cikkei, információi valós tényeken, valós információkon alapulnak. A Hirmagazin.eu online média igyekszik kiszűrni a valótlan forrásokat, és igyekszünk csak azokat az információkat megjeleníteni, amelyek hitelt érdemlő forrásból származnak, azonban arra sem időnk, sem kapacitásunk nincs, hogy minden egyes forrás impresszumát és adatvédelmi tájékoztatóit elolvassuk.

A hivatkozott cikkből adódóan, akit bántott, vagy sértett, attól ezúton kérünk elnézést, és a forrás valódiságának ellenőrzése után jelentkezünk és hitelt érdemlő tájékoztatást adunk!

Olvassátok továbbra is médiánkat, és bárkinek, bármilyen észrevétele, javaslata van, örömmel várjuk levelét!

Osszátok meg, hogy hasonlóképpen eljusson mindenkihez, mint ahogyan híreink, cikkeink is eljutnak a szélrózsa minden irányába! Köszönjük! Hirmagazin.eu

Üdvözlettel: a Hirmagazin.eu online média munkatársi kollektívája

Hasonló hírek

Változnak a KRESZ-vizsgák januártól

Edit

Az elmúlt nyolc évben minden esztendőben nőttek a családok támogatásai (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Kilépett az MSZP-ből a Sargentini-jelentés megszavazása miatt

Géza