Hirmagazin.eu
Főoldal » Körözés volt ellenük érvényben
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Körözés volt ellenük érvényben

2015 05 04 102705

Szerecseny településen igazoltatták a körzeti megbízottak a 16 éves fiatalkorút.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. május 3-án 10 óra 15 perckor Győrben, a Magyar utcában igazoltattak egy 42 éves helyi lakost. A járőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Győri Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás vétsége és a Győri Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök az intézkedés alá vontat a rendőrkapitányságra előállították.

A kapuvári határrendészek 2015. május 3-án 11 óra 30 perckor Kapuváron, a Győri úton ellenőriztek egy 34 éves kecskeméti lakost. A férfi ellen a Soproni Rendőrkapitányság tartási kötelezettség elmulasztása vétség elkövetése miatt rendelt el körözést. A járőrök a körözöttet a rendőrkapitányságra előállították.

A Téti Rendőrőrs beosztottjai 2015. május 3-án 14 óra 30 perckor Szerecseny, Zrínyi utcában igazoltattak egy 16 éves fiút. A körzeti megbízottak megállapították, hogy a fiatal ellen a Dunakeszi Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözést adott ki. A rendőrök a fiatalkorút meghallgatását követően a Győr-Moson-Sopron Megyei Gyermekvédelmi Központba szállították.

A győri járőrök 2015. május 3-án 23 óra 5 perckor Győrben, a Honvéd-ligetben fogtak el, majd állítottak elő egy helyi férfit. A 45 éves férfi ellen a Győri Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

Forrás: http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/helyi-hirek/korozes-volt-ellenuk-ervenyben

Kép: Illusztráció;

Hasonló hírek

Jegyzőkönyv: „Juhász Péter bezárt a lakásba, súlyosan bántalmazott”

Géza

Illegális bevándorlás – Embercsempészeket fogott el a szerb és a boszniai rendőrség

Géza

Halottat találtak egy kiégett hétvégi házban Mezőfalván

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------