Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Körözés volt ellenük érvényben

2015 05 04 102705

Szerecseny településen igazoltatták a körzeti megbízottak a 16 éves fiatalkorút.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. május 3-án 10 óra 15 perckor Győrben, a Magyar utcában igazoltattak egy 42 éves helyi lakost. A járőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Győri Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás vétsége és a Győri Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök az intézkedés alá vontat a rendőrkapitányságra előállították.

A kapuvári határrendészek 2015. május 3-án 11 óra 30 perckor Kapuváron, a Győri úton ellenőriztek egy 34 éves kecskeméti lakost. A férfi ellen a Soproni Rendőrkapitányság tartási kötelezettség elmulasztása vétség elkövetése miatt rendelt el körözést. A járőrök a körözöttet a rendőrkapitányságra előállították.

A Téti Rendőrőrs beosztottjai 2015. május 3-án 14 óra 30 perckor Szerecseny, Zrínyi utcában igazoltattak egy 16 éves fiút. A körzeti megbízottak megállapították, hogy a fiatal ellen a Dunakeszi Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözést adott ki. A rendőrök a fiatalkorút meghallgatását követően a Győr-Moson-Sopron Megyei Gyermekvédelmi Központba szállították.

A győri járőrök 2015. május 3-án 23 óra 5 perckor Győrben, a Honvéd-ligetben fogtak el, majd állítottak elő egy helyi férfit. A 45 éves férfi ellen a Győri Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

Forrás: http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/helyi-hirek/korozes-volt-ellenuk-ervenyben

Kép: Illusztráció;

Hasonló hírek

Bróker Marcsika lánya: szívesen beszélgetünk a kialakult botrányos helyzetről…

info

„Menekültdepó” a fővárosi Nagybani Piac mellett!

Edit

Ötéves gyilkosságra derült fény csontmaradványokból

Edit