Hirmagazin.eu
Főoldal » Koronavírus: több országban is kezdeményezték a kínai turisták kitiltását
Külföld

Koronavírus: több országban is kezdeményezték a kínai turisták kitiltását

Dél-Koreában és Malajziában is azt szeretnék több százezren, hogy átmenetileg ne engedjék be az országba a kínai turistákat.

Az új típusú koronavírus okozta járvány miatt Malajziában és Dél-Koreában is több százezren írtak már alá olyan petíciót, ami határozottan azt követeli, hogy amíg tart a baj, addig ne engedjék be az országba a kínai turistákat, nehogy behozzák a Vuhanból indult, gyorsan terjedő betegséget – írja az Index.

Dél-Koreában tegnapig már több mint 578 ezer ember osztotta az aláírások alapján ezt a véleményt, a petíció indítója pedig azzal indokolta a kezdeményezést, hogy már Peking közeli szövetségese, Észak-Korea sem enged be kínaiakat az országba. Többen azzal érveltek, hogy nyugtalanítja őket, ha a munkájuk során, például az idegenforgalomban kínaiakkal kell érintkezniük.

Malajziában 400 ezer ember támogatja a helyi hasonló kezdeményezést, de ott már konkrétan azzal vádolták a kínaiakat, hogy a “nem higiénikus” életmódjuk miatt jött létre a járvány, így mondhatni elég feszült a helyzet. Mindkét országban négy-négy fertőzöttről tudunk.

Más helyeken is sokan értenek egyet a fenti petíciók tömegeket megmozgató üzenetével, hiszen például Hongkongban 15 ezer orvos sztrájkol, ezzel követelve, hogy vezessék be a Kínával szembeni határzárat.

noizz, index, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Egyre nő a tajvani repülőbaleset azonosított áldozatainak száma

info

Borzalmas baleset az atomerőműben, többen kórházba kerültek

Mazsi

Donald Trump nem hajlandó kompromisszumra az amerikai-mexikói határfal ügyében

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------