Hirmagazin.eu
Egészség - betegség

Koronavírus: egyre nagyobb veszélyben vannak a fiatalok, a harmadik hullám napi 200 körüli haláleseteket is hozhat – videó

Szlávik János szerint a brit variáns az oka annak, hogy egyre többen kerülnek kórházba koronavírus fertőzéssel, ráadásul most a korábbiaknál fiatalabb, 40-50 éves korosztály az érintett.

Ferenci Tamás szakember szerint a brit mutáns magasabb reprodukciós rátája okozza a növekvő számokat  /Illusztráció: Freepik

Ferenci Tamás szakember szerint a brit mutáns magasabb reprodukciós rátája okozza a növekvő számokat /Illusztráció: Freepik

Február eleje óta emelkedik a koronavírussal kapcsolatos megbetegedések száma (a ma reggeli adatokat itt találják), ezzel kapcsolatban Szlávik János az RTL híradójának elmondta, hogy a legfrissebb tapasztalatai alapján az eddiginél fiatalabb, 40-50 éves korosztályt támadja úgy meg a vírus, hogy azok kórházba is kerülnek. Egyre gyakoribb a családi halmozódás is, amikor egy családon belül az unokától a nagyszülőig mindenki elkapja a fertőzést.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Ferenci Tamás szakember szerint a brit mutáns magasabb reprodukciós rátája (10 ember átlagosan 12-13 embert fertőz meg) okozza a növekvő számokat, amelyek az őszihez hasonló hullámot jeleznek előre.

Ferenci Tamás szerint a legrosszabb forgatókönyv szerint, ahogy a második hullám csúcsán, akár napi 200 körüli halálozás is lehet majd.

blikk, RTL

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Már 8 európai országban van influenzajárvány

info

10 Kínában készült élelmiszer, ami tele van műanyaggal, peszticidekkel és rákkeltő anyagokkal!

Edit

Gyakran használt fűszer a kurkuma, ezeket a dolgokat azonban szinte senki nem tudja róla, pedig kellene!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------