Hirmagazin.eu
Főoldal » Koronavírus: a szakértők szerint ekkor csaphat le a mutálódott vírus második hulláma
Egészség - betegség

Koronavírus: a szakértők szerint ekkor csaphat le a mutálódott vírus második hulláma

Ahogy az megfigyelhető volt a spanyolnáthánál és egy régi influenzajárványnál, a mutálódott vírus hónapokkal az első hullám után visszatért, és további áldozatokat szedett – ettől tartanak most a szakértők is a koronavírus kapcsán.

Ravina Kullar, a University of California járványspecialistája szerint halálosabb lehet a koronavírus második hulláma, mint amilyen az első volt. Ehhez hasonló történt annak idején a spanyolnáthával, és 1918-ban az influenzával is, és ahogy arra a szakemberek is felhívják a figyelmet: továbbra sincs sem a koronavírus, sem az influenza ellen hatékony vakcina, tüneteik pedig nagyon hasonlóak.

Most a specialisták attól tartanak a leginkább, hogy ahogy az előző két kórság, úgy a koronavírus is visszatér hamarosan, becsléseik szerint október-november környékén. Ez ellen pedig Európában a társadalmak 85-90 százaléka lehet védtelen, hiszen az első hullámos átfertőzöttség aránya elég alacsony, nem is beszélve egy esetleges mutálódásról, amely további áldozatokat szedhet világszerte.

blikk, portfolio / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Néha viszket, néha fáj – hisztamin-intolerancia is állhat a háttérben

info

Napi hét pohár víz?

info

Szent-Györgyi Albert özvegye ma is gyönyörű – Ennyi C-vitamint eszik naponta

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------