Image default
Belföldi hírek

Kormányszóvivő: mindenkinek színt kell vallania

forrás:

“A B terv ugyanaz, mint az A terv: meg kell akadályozni, hogy kötelező betelepítési kvóta legyen Európában” – mondta Kovács Zoltán.

A korábbi javaslatait úgy fogja “csokorba szedni” a kormányzat, hogy segítse a szlovák soros uniós elnökség munkáját – közölte a kötelező betelepítési kvóta alternatívájaként szolgáló elképzelésre vonatkozó kérdésre Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

Az elmúlt másfél év következetességével “szépen lajstromba tudjuk szedni a magyar javaslatokat”, ez tavaly szeptember óta többször megtörtént, “elsősorban a külső határok megvédésével kapcsolatos teendőkről és ahhoz kapcsolódó költségekről, részletekről lesz szó” – mondta.

Kormányszóvivő: mindenkinek színt kell vallania

Arra a kérdésre, hogy folytat-e a kormányzat a végszavazás előtt egyeztetést a pártokkal az alaptörvény módosításáról, Kovács Zoltán úgy nyilatkozott, “a parlament dolgába talán nekem nem feladatom beleszólni, de úgy látom, hogy már idő sincs további egyeztetésre, és igazából szükség sincs”, mindenkinek színt kell vallania jövő kedden az ország és minden polgára érdekét szolgáló javaslatról.

Arra a kérdésre, van-e forgatókönyv arra az esetre, ha nem kapja meg a kezdeményezés a szükséges kétharmados többséget, a kormányszóvivő úgy fogalmazott: “a B terv ugyanaz, mint az A terv: meg kell akadályozni, hogy kötelező betelepítési kvóta legyen Európában”.

Hasonló hírek

A legtöbb, kísérő nélküli migráns gyerek szó nélkül továbbáll Fótról

Edit

Nagy Ervin: A Jobbikban még mindig jelen van az antiszemitizmus (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Amerikai elismerést kapott Semjén Zsolt

Edit