Image default
Bulvár

Kórházi dráma: Orvosi mulasztásról tálalt ki a daganatos Benkő László!

A zenész teljesen maga alatt van, mióta megtudta: daganata van. Meg akarja tudni, mennyi ideje van még hátra!

Kezdi elveszíteni a türelmét Benkő László, hiába várt a szövettani eredményekre, még nem kapott diagnózist. Az Omega billentyűse csupán egy dolgot akar tudni: mennyi ideje van hátra.

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenésznél egy hónapja állapították meg, hogy daganatos betegséggel küzd. Azóta számtalan vizsgálatot végeztek rajta, hogy kiderüljön, jó- vagy rosszindulatú tumorral küzd-e.

“Mondtam az orvosomnak, fontos, hogy őszinte legyen velem, még akkor is, ha az fájdalmas lesz. Igenis mondja a szemembe kerek perec, hogy mennyi időm van hátra” – kezdte a Blikknek a zenész.

“Persze még egyáltalán nem biztos, hogy rosszindulatú a daganat, de ha igen, akkor tudni akarom, hogy mennyi esély van a gyógyításra, ha pedig nincs, akkor mennyi ideig lehet vele jól élni. Több ismerősömtől hallottam már, akik rákosak voltak, hogy az orvosaik, nyilván kegyeletből, próbálták szépíteni a dolgokat. Valahol ez is érthető, tartani akarják a betegben a lelket, de nekem ez nem kell! Az utolsó heteket, hónapokat ki kell használni, és nekem vannak terveim. A családommal akarok lenni, és persze színpadra állni, hiszen engem a zene éltet” – mondta Benkő.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Bomba alakja a múlté: meghízott és a ruhája is szűk volt

info

Igazi ráfázás: csúnyán ráfaragtak egy 19 éves prosti ügyfelei – Két magyar városban tevékenykedett

Géza

Erre költi az elperelt milliókat Gregor Bernadett!

Mazsi