Hirmagazin.eu
Főoldal » Kórházba megy: rosszullétek gyötrik Benke Laci bácsit
Bulvár

Kórházba megy: rosszullétek gyötrik Benke Laci bácsit

Otthonában lábadozik, de hamarosan ismét kórházba megy Benke László, mindenki Laci bácsija. A főzős műsorai révén ismertté vált mesterszakács évek óta szenved különféle betegségekben, és az sem tett jót a lelkének, hogy Fördős Zé nyílt szini támadást intézett az idős séf ellen a sajátos módszerei miatt.

Benke Laci bácsi nem haragtartó ember. A művészetéről sértő nyilatkozatokat tett gasztrobloggereknek már megbocsátott, igaz, két évvel ezelőtt igencsak mélyen érintették a szakmaiságát megkérdőjelező kijelentések.

Mint emlékezetes, Fördős Zé mondta róla különböző fórumokon, hogy nagyon bízik benne, nem a Benke által képviselt főzőiskola diadalmaskodik hosszú távon a magyar kultúrában. Akkoriban Laci bácsi úgy érezte, hogy soha többé nem készít műsorokat, azonban a rengeteg rajongói visszajelzés miatt megváltoztatta a véleményét.

„Rendkívül kedvesek az emberek, és jólesik, hogy visszavárnak. Persze vágyom is a képernyőre, mert élveztem a forgatásokat” – mondta a mesterszakács, aki jó ideje nem tud dolgozni a betegségei miatt.

Orvosai nemrég azt közölték: ismét be kell feküdnie a kórházba, hiszen rosszullétek gyötrik.

„Nem vagyok jól, az egészségemet illetően nincsenek jó híreim. A jövő héten is kórházba kell mennem néhány napra” – magyarázta a sztárséf.

Forrás, fotó: Ripost

Hasonló hírek

Balázs Klári sokkoló élménye: a halál torkából menekült meg!

Mazsi

Ő Hajdú Péter új barátnője – A 25 éves modellről először beszélt

Géza

Elképesztő baleset! Szemcsepp helyett pillanatragasztót nyomott a szemébe!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------