Hirmagazin.eu
Főoldal » Kórházba került Pécsi Ildikó, otthonában lett rosszul
Bulvár

Kórházba került Pécsi Ildikó, otthonában lett rosszul

Az elmúlt hetekben úgy tűnt, Pécsi Ildikó túl van a legnehezebb időszakon, hiszen férje elvesztése után óriási lelkesedéssel vetette bele magát a munkába, a Fekete Péter című zenés darab játékmestere lett.

Talán csak a hozzá legközelebb állók tudták, hogy napok óta gyengélkedik. A forrás megtudta, a színésznő hétfőn olyan rosszul lett, hogy kórházba kellett vinni.

Nagy volt az ijedtség hétfő délelőtt Pécsi Ildikó otthonában! A férjét gyászoló színésznő váratlanul rosszul lett, úgy tudni, a vérnyomásával akadtak komoly problémák. Óriási szerencse, hogy fia, Csaba azonnal intézkedett, és a legközelebbi kórházba vitte Ildikót, aki vizsgálatok során esett át.

Fotó: Bors

 

A 80 éves művésznőt a ripost egyik olvasója látta a klinikán, állítása szerint Ildikó meglehetősen gyengének tűnt, támogatásra szorult.

„Évek óta nagy tisztelője vagyok a művésznőnek, aggódva olvasom róla a híreket, amióta elhunyt a férje. Hétfőn egy rutinvizsgálaton voltam a kistarcsai kórházban, akkor láttam őt a folyosón. Nem tagadom, megijedtem, látszott rajta, hogy nagyon nincs jól. Gyengének, törékenynek látszott. Őszintén remélem, hogy nincs komoly baja” – árulta el lapunk neve elhallgatását kérő olvasója.

A ripost megkereste Ildikó egyik régi barátját, L. Péterfi Csabát, aki megerősítette az aggasztó hírt!

„A hír igaz, Ildikó hétfőn valóban rosszul lett, szerencsére a fia azonnal ott termett mellette, és bevitte a kórházba. A vérnyomásával voltak gondok, de szakszerűen kivizsgálták és ellátták. A járványhelyzet miatt az orvosok úgy döntöttek, nem tartják bent a kórházban. Ildikó ugyanakkor nagyon gyenge, most pihennie kell. Természetesen állandó orvosi felügyelet alatt áll, nem hagyják magára” – közölte lapunkkal L. Péterfi Csaba, aki nagyon reméli, hogy Ildikó hamarosan jobban lesz, és újra teljes erőbedobással tudnak együtt dolgozni közös darabjukon.

Férje halála után önként vonult kórházba

Pécsi Ildikó július 12-én vesztette el imádott férjét, Szűcs Lajost. Ezt követően maga döntött úgy, hogy néhány napra befekszik a kórházba, hogy a temetésre megerősödjön. A kezelés során beállították a gyógyszereit és vitaminokkal erősítették a szervezetét.

ripost

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Tökéletes kebleit most bárki közelebbről is szemrevételezheti

Edit

Magyar plakát a Guinness Rekordok Könyvében

info

Rossz hírt üzent Schumacher felesége

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!