Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Kórházba került a magyar “horroranya”, a tragikus hírtől összeroppant

Az ő testvére volt az a nő, aki a hétvégén az egyik bányatóba fulladt Kiskunlacháza és Bugyi között.

A tizenhárom év fegyházbüntetését töltő H. Andrea testvére volt az a nő, aki belefulladt hétvégén az egyik bányatóba Kiskunlacháza és Bugyi között – tudta meg a 24.hu.

A vád szerint H. Andrea patkánnyal, fekáliából készült „kókuszgolyóval” és bogarakkal etette társával, K. Rudolffal a gyerekeit, akiket rendszeresen meg is vertek. A szigetszentmiklósi nő az édesapjától tudta meg, hogy meghalt a testvére, Krisztina.

“Krisztina élettársától értesültem a tragédiáról. Tegnap felhívtam a börtönben a másik lányomat, Andit is, hogy elmondjam neki, milyen szörnyűség történt a testvérével. Azonnal összecsuklott és sokkot kapott. Bevitték a szombathelyi kórházba. Nincs jól. Imádta a testvérét”

– mondta magába roskadva H. Andrea édesapja.

Krisztina holttestét a parttól három méterre találták meg a fővárosi búvárszolgálat emberei. Fürödni szeretett volna a bányatóban, amikor elmerült.

A horroranyaként elhíresült nő szerelme, Endre azt mondja, hogy H. Andrea annyira kikészült a testvére halála miatt, hogy ha kiengedik a kórházból, akkor sem fog részt venni a temetésen.

A Pest Megyei Főügyészség 2013 novemberében emelt vádat H. Andrea és a volt párja ellen. A vád szerint súlyosan elhanyagolták a gyermekük nevelését és gondozását, emellett éveken keresztül szexuálisan is bántalmazták őket. A gyerekek az ügy kirobbanásakor, 2012-ben, 9, 10, illetve 12 éves korukban állami gondozásba kerültek.Azóta szerencsére sikerült megoldani az elhelyezésüket. A lap úgy tudja, hogy mind a hárman nevelőszülőkhöz kerültek, ahol jól és biztonságban érzik magukat.

A Budapest Környéki Törvényszék végül kiskorú veszélyeztetésében találta bűnösnek H. Andreát és a társát, a szakértői csoport ugyanis teljesen kizárta a szexuális bántalmazást. A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla új eljárást rendelt el, melynek lefolytatására másik bíróságot, a Fővárosi Törvényszéket jelölte ki. H. Andrea és K. Rudolf végül 13 év fegyházat kapott.

Forrás: Ripost

Képünk illusztráció.

Hasonló hírek

Egyre több magyar gyerek lesz gyilkosság áldozata – döbbenetes számok!

Mazsi

Eltűnps miatt keresi a rendőrség Szatmári János Józsefnét

Géza

Soroksári gyilkosság – A nyomozók munkáját méltatta a család ügyvédje! (Mi is “kalapot emelünk” a Magyar Rendőrség, és eljáró nyomozók munkája láttán! Hirmagazin.eu)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------