Főoldal » Körforgalomban ütötte el a kerékpárost
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Körforgalomban ütötte el a kerékpárost

Közúti baleset gondatlan okozása miatt indult büntetőeljárás egy 54 éves nő ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. (2019. 04. 10., sze – 15:06, Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság)

A nyomozás adatai alapján egy 54 éves helyi nő 2018. június 26-án a délelőtti órákban Pápán közlekedett személygépkocsijával. Haladása során azonban a közúti közlekedési jelzőtábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget a körforgalomban haladó kerékpáros részére és elütötte őt a járművével. A baleset következtében a kétkerekűvel közlekedő 68 éves nő súlyos sérüléseket szenvedett. A sofőr ellen közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

police

Hasonló hírek

Figyelem! Fogolyszökés miatt keresi a rendőrség Horváth Lászlót! Veszélyes is lehet! Aki látja, ne hősködjön, azonnal hívja a rendőrséget! Oszd meg!

Géza

Félmilliárd forintot csaltak Széchenyi Kártyával

info

Hallgat rémtettéről: nem tett vallomást a magyar rendőröknek a nyíregyházi családanyát kivégző orvos

Géza